Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Alcatel OT C3 черен

Калъф тип тефтер за Alcatel OT C3 черен

  • Код на продукта: 4294
  • Наличност: На склад


  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.21 17

Ако искате да предпазите вашия Alcatel one touch при нас може да откриете невероятни предложения на отлични цени. Предлагаме на нашите клиенти специален КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА ALCATEL OT C3 ЧЕРЕН на цена от 9.99 лв., което е изключително скромна сума когато става въпрос за това да се погрижите за един толкова качествен телефон.

Аксесоарът е специално създаден за него, така че можете да очаквате да съвпадне по параметри с този модел мобилен телефон до съвършенство.

Предимствата на КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА ALCATEL OT C3 ЧЕРЕН

Макар че не всеки потребител е склонен да постави на мобилния си телефон калъф, това всъщност може да ви спести доста грижи. Коженият аксесоар за Alcatel one touch на първо място ще се погрижи смартфона ви да изглежда като чисто нов, спестявайки досадните драскотини и охлузвания.

Когато говорим за един толкова модерен смартфон с голям дисплей и фина, лъскава повърхност, за потребителите е важно да се постараят да запазят устройството в колкото е възможно по-добро състояние. В противен случай само след няколко седмици интензивна употреба по новата ви придобивка ще се появят първите белези и драскотини.

Кожената и гъвкава повърхност може да окаже защитна преграда, ако по невнимание стане така, че изпуснете телефона. Никой не изпитва тревожност, ако любимият му смартфон попадне на земята в къщи, особено ако има някаква текстилна подова настилка, той може и да не пострада, но в случай че това се случи на улицата, независимо дали са плочки или асфалт, щетите по телефонът може да са доста сериозни.

Освен задължителните издрасквания, които калъфът може да спести, кожената му материя би предпазила и от по-сериозни вътрешни повреди мобилния ви спътник, тъй като кожата на аксесоара ще отбие и намали силата на удара.

КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА ALCATEL OT C3 ЧЕРЕН е една несъмнено добра инвестиция за всеки прагматичен и модерен гражданин в страната ни.