Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Alcatel Idol X черен

Калъф тип тефтер за Alcatel Idol X черен

  • Код на продукта: 4244
  • Наличност: На склад


  • 7.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.21 31

Калъф тип тефтер за Alcatel Idol X черен е несравнимо предложение, способно да обгърне мобилния ви телефон в пълноценна защита. Подарете си удобство, лукс, стил, класа и индивидуалност, без да се налага да заплащате скъпо за това.

Защо да си закупите черен калъф тип тефтер за Alcatel Idol X черен?

  • Конкурентно ниски цени;
  • Несравнимо качество – висок клас материали, участващи в изработката на аксесоари, предназначени за моделите телефони на Alcatel;
  • Осигуряват ви достъп до всеки функционален бутон, слот или порт;
  • 100 % защита – предпазва мобилния апарат от удар, драскотини, охлузвания и друг вид нежелани повреди;
  • Неповторима визия – класически, стилен и елегантен дизайн:

Огромна част от потребителите у нас често подценяват качеството за сметка на цената. Днес това не е възможно да се случи, тъй като ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили пълноценно за вас, селектирайки ви най-иновативните, функционални и достъпни аксесоари за любимия ви смартфон.

За изработката на тези така наречени бижута се използват висок клас еко кожа и силикон, уплътняващи изцяло устройството от всичките му страни, като своевременно не се допуска постъпване на прах върху корпуса, водещ след себе си бъдещи сериозни проблеми.

В случай че ви се налага да презаредите батерията на смартфона си, то не се налага да отстранявате кожената обвивка за да протекат нормално действията. Често ежедневието ни граничи с екстремното, което създава предпоставка за попадане на телефона върху твърди повърхности, увреждащи неговата визия, а в най-лошия случай – прекратяване на експлоатационния му живот. Калъфите от „Астрал Мобил“ не ще позволят това да се случи.

Подходящ както за дамите, така и за господата калъф тип тефтер за Alcatel Idol X черен е едно несравнимо удоволствие, предоставено на вниманието ви. Възползвайте се от добрите възможности, които се появяват еднократно в живота на човек, без да плащате цяло състояние за тях.