Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф тип тефтер за Alcatel Idol 3 4.7' черен

Калъф тип тефтер за Alcatel Idol 3 4.7' черен

  • Код на продукта: 4733
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 8.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.14 17

Калъф тип тефтер за Alcatel Idol 3 4.7' черен е онова средство, благодарение на което колегите в офиса ви биха ахнали от възхита. Стилен, изчистен, непретенциозен, елегантен и с класически привкус, той е в състояние да ви осигури комфорт, удобство и защита на мобилния телефон. Подарете си ненадминат лукс и здравина, закупувайки коженото „бижу“, достигнало до вас благодарение на „Астрал Мобил“.

Калъф тип тефтер за Alcatel Idol 3 4.7' черен – какво повече му трябва на човек

Покупката на аксесоар, предпазващ телефона ви на 100 % от всякакъв вид удари, драскотини, охлузвания и други по-сериозни повреди, е възможно най-добрата инвестиция, която можете да направите. Превърнете себе си в прагматичен и модерен човек, без да се налага да заплащате скъпо за това.

Голяма част от потребителите у нас и по света, често пренебрегват качеството за сметка на цената. Днес не се налага да правите компромиси, тъй като ние ви предоставяме реалната привилегия да се наслаждавате на висок клас материали, служещи за изработката на калъфи, без да се налага да заплащате скъпо за това. Потопете се в океан от комфорт, удобство и сигурност, без да губите излишно време.

Какво получавате, закупувайки си калъф за Алкател?

Едно от най-важните неща, удовлетворяващи нашите клиенти, е удобството. Аксесоарите за смартфон, които ви предлагаме, ви осигуряват пълен достъп до всеки един функционален бутон, порт или слот. Не ще се налага да отстранявате кожения предпазител, в случай че желаете да презаредите изтощената вече батерия на мобилното ви средство.

Съчетанието между кожа и силикон ви осигурява чувство за сигурност, което ще трае години наред. Калъф тип тефтер за Alcatel Idol 3 4.7' черен е продукт, благодарение на който имате реалната възможност да съхраните чисто новия вид на телефона си, такъв какъвто е бил при неговото закупуване. Не губете излишно време – действайте сега, бъдете прагматични и различни.