Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Lenovo

Искате да сте различни, открояващи се, атрактивни, модерни, стилни, запомнящи се и неотразими? Направете го сега! Днес, имате възможността да се сдобиете с едно от многото предложения, които LENOVO разработва специално за вас. Мобилните устройства са в състояние да поставят в джоба си много други популяризирани марки. Извънземните параметри на смартфоните превръщат Леново в третия по продажби в света концерн.

Стил, класа и функционалност, съчетани в едно

Астрал Мобил“ ви предоставя възможността да се насладите на едно от многото колоритни предложения, селектирани съобразно вашите предпочитания и вкусове. Стилът и класата не са единственото, заради което да си закупите мобилно устройство на доказалата се през годините марка, LENOVO. Техническите параметри на мобилните телефони допълват цялото това произведение на изкуството.

Захватът на устройствата е едно от нещата, представляващи особена важност за потребителите. Именно той създава предпоставка за удобството в ръцете на онези, които го ползват. Бихте могли да боравите само с една ръка, независимо какво приложение използвате в дадения момент.

Невероятен дисплей и реалистичност на изображенията

Със своите 4 – 5.5 инчови дисплеи и висока резолюция на изображението, Lenovo ще ви впечатли максимално и не ще ви остави да си поемете въздух. Заснемането на видеа и снимки се превръща в истинско приключение, от което никой не иска да избяга. Дългият живот на батерията е онзи елемент, който несъмнено ще наклони везната в правилната посока, а именно покупка на устройство ЛЕНОВО, достигащо до вас с прякото съдействие на „Астрал Мобил“.

Дълготрайността на батерията е добро решение за всички онези, намиращи се постоянно в движение. Със смартфоните на LENOVO получавате 8.5 часа време за разговори само с едно зареждане.

Ние от „Астрал Мобил“ ви даваме възможност да се насладите на невероятното качество на мобилните устройства, като паралелно с това, гарантираме за тяхното качество. Всеки един мобилен телефон е предпоставка за сключване на добра сделка, оправдаваща очакванията и финансите ви. Подарете си класа, подарете си стил, подарете си функционалност, подарете си удобство. Не губете време в чакане. Добрите възможности пристигат веднъж в живота, не допускайте да се измъкнат из между пръстите ви.

349.00лв.
349.00лв.
179.00лв.
179.00лв.
172.00лв.
172.00лв.