Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Мобилни телефони втора ръка – лукс на разумни цени

мобилни телефони втора ръкаОриентирането към категорията мобилни телефони втора ръка не винаги е следствие от прекалено ниски доходи. Употребяваните апарати са доста разумно решение на потребители, които искат да се докоснат до технологиите от висок клас, без да се налага да спестяват в продължение на цяла година, или да погасяват вноски по разсрочено плащане за още по-дълъг период. Функционалността на устройствата отдавна не подлежи на съмнение, тъй като законовите разпоредби вече задължават търговците да предлагат мобилни телефони втора ръка единствено след техническа проверка.

Интелигентната стратегия на големите мобилни производители

Най-известните технологични компании в света Samsung и Apple преди няколко години дават начало на практиката по реновиране на свои употребявани и върнати от потребители смартфони, които впоследствие продават на по-ниски от реалните цени във фирмените си магазини. Обновените мобилни телефони втора ръка се превърнаха в изключително печеливш сегмент от бизнеса на световните технологични лидери – не е пресилено да се каже, че абонаментът за годишна програма за обновяване завладя клиентите на някои от най-развитите пазари.

Перфектната поправка на телефон лично от производител е нова и оригинална идея, която убеждава потребителите, че всеки висококласен апарат има капацитет за “нов живот” и демонстрира кои са правилните методи за възстановяване. Реновираните мобилни телефони втора ръка се сдобиват с нов сериен номер, нова операционна система, а пласирането се извършва с нови аксесоари, зарядно устройство и гаранция от компанията.

Резултатът от тази стратегия определено има и странното е, че той се отрази не само върху процентът продадени устройства на съответните производители. Всеки клиент забеляза, че телефоните втора употреба могат да се предлагат без минимален дефект или белег, с функционалност на абсолютно нов апарат, а общият интерес към категорията мобилни телефони втора ръка се повиши значително. Нараснаха и оплакванията от недоволни клиенти, притежаващи устройства, закупени с дефект, а утвърдените търговци на техника започнаха все по-стриктно да спазват условията в Закона за защита на потребителите, касаещи апаратите втора употреба.

В момента, все повече средностатистически потребители се ориентират към употребявани мобилни телефони в престижните магазини за технологии. Те са напълно спокойни за качеството на избраната стока и вече я предпочитат с удоволствие, независимо дали покупката е от физически или електронен магазин.

Телефони втора употреба в “Astral Mobile”

Магазини “Astral Mobile” са едно от доказателствата на българския потребител, че лицензираните търговци на мобилни технологии с по-ограничен ресурс могат да предложат продукт втора употреба с почти толкова добро качество, както апаратите в официален магазин на производител. Действително, наличните мобилни телефони втора ръка не са реновирани, но функционалността им е отлична според мнението от техническата инспекция, а “Astral Mobile” предоставя гаранция за професионално сервизно обслужване при проблеми с всякаква специфика.

Независимо дали предпочитате да закупите лично устройството си, или решите да спестите време с поръчка от електронен магазин, от “Astral Mobile” ще получите единствено маркови продукти на Apple, Huawei, Samsung, HTC, Sony, Nokia и  др., в много добро състояние. Онлайн поръчката е придружена със страхотни опции за заплащане след преглед и безплатна доставка при два продукта над 18 лв., а стойността на продуктите е изкушение за всеки средностатистически клиент.

Не избирайте мобилни телефони втора ръка с визия без видими дефекти – вложете средствата си в смартфоните на “Astral Mobile” с визия, софтуер и хардуер без никакви смущения!