Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

GSM Втора употреба

Живеем в дни, в които месечните трудови възнаграждения са твърде оскъдни, а стандартът на живот – неимоверно висок. Това е предпоставка за липсата на достатъчно финансови средства, служещи за покупки на необходими вещи и техники, било то смартфон, таблет, лаптоп или други. Ние от „Астрал Мобил“ сме съпричастни към онези от вас, неразполагащи с парична възможност за осъществяване на разумна покупка или, чисто и просто, решават да инвестират, закупувайки GSM втора употреба.

Защо да закупим GSM втора употреба, предимства

Много от вас са предубедени по отношение на техниките втора ръка. Ние от „Астрал Мобил“ можем да ви убедим в качеството на артикулите, които достигат до вас. Всяко едно устройство за мобилна комуникация бива грижливо селектирано от наши служители, съобразно нуждите и интересите ви.

Мобилни телефони втора ръка на ниски цени

При покупката на каквато и да е вещ, потребителят у нас се придържа към качеството. На вас ви се пада несравнимата възможност да улесните и подобрите протичането на ежедневните ви задачи, без да се налага да правите компромис с качеството, за сметка на цената. Успяваме да отговорим изцяло и на двата критерия.

Тук ще намерите онова, което търсите, без да инвестирате купища пари, оказващи неблагоприятни последици върху финансовото ви положение. Видът на телефоните втора ръка, които ще намерите online е перфектно поддържан от своите предишни собственици. Те несъмнено ще ви служат вярно още дълги години. Освен това, можете да си закупите и допълнителни аксесоари към тях, превръщайки ги в уникални вещи, описващи вашата индивидуалност.

Евтини мобилни телефони втора ръка

Покупката на GSM втора употреба е добра възможност за модерните, разумни и прагматични граждани, нуждаещи се от мобилен телефон, без да разполагат с достатъчно средства, които да бъдат инвестирани в нов такъв. Доверете се на безкомпромисното качество, което ви предлагаме. Ще се уверите сами, че ние градим своя имидж именно върху него. Наша е отговорността клиентите ни да бъдат доволни и спокойни от извършената покупка.

Разнообразието от GSM втора употреба ще улесни максимално протичането на ежедневието ви. Запазеният вид на устройствата несъмнено е предпоставка за накланяне на везната в правилната посока, а именно покупка на едно от многото предложения, достигащи до вас. Бъдете модерни, прагматични и разумни! Подарете си качество, удобство и комфорт, без да се налага да заплащате скъпо за това.

379.00лв.
379.00лв.
79.00лв.
79.00лв.
299.00лв.
299.00лв.
59.00лв.
59.00лв.
249.00лв.
249.00лв.
199.00лв.
199.00лв.
339.00лв.
339.00лв.