Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Телефони втора ръка

За и Против покупката на втора ръка телефон

Ние знаем, че сте резервирани относно покупката на телефони втора ръка, и вероятно мислено изтъквате различни аргументи в полза и против подобно решение. Да, ние знаем какво точно ви безпокои, затова нека разгледаме заедно различните „За” и „Против” закупуването и употребата на използван телефон:

Не е престижно

Голяма част от потребителите смятат, че не е престижно и дори е унизително да купуват евтини телефони втора ръка. Истината е, че не е необходимо някой да знае как и за колко пари сте закупили апарата си. Телефоните, предлагани в Астрал Мобайл са с отлично качество и безупречна визия – изглеждат като чисто нови. Предоставен в отлично състояние, един използван за кратко мобилен телефон, не се отличава по нищо от чисто новите изделия, освен разбира се по цената.

Искате ли да вложите в един мобилен телефон сума, с каквато не разполагате, или предпочитате да действате съобразно финансовите си възможности? Ние, както и огромен брой хора като вас, смятаме, че е далеч по-разумно да управлявате далновидно оскъдните си финанси, залагайки на секънд хенд телефон, способен да ви свърши абсолютно същата работа, каквато ще ви свърши и чисто новият апарат.

Няма гаранция за дългосрочното използване на телефона

При телефоните от ново поколение има една особена характеристика – твърде фината и сложна електроника. Както чисто новите, така и някои втора ръка телефони могат да дефектират без никакви очевидни причини. Разбира се, с покупката на нов апарат, вие получавате съответната гаранционна поддръжка, но ние ви уверяваме, че при нас можете да разчитате на коректно отношение както при дефектирал нов, така и при проблем с употребявания телефон.

Истината е, че никога нямате гаранция за дългосрочното използване на който и да е смартфон. Като изключително деликатна и фина техника, устройствата се повреждат лесно, при това най-често по вина на потребителя. Когато неволно изпуснете или залеете с течност устройството, няма значение дали това е бил чисто нов или gsm втора ръка – и в двата случая губите правото на гаранционно обслужване, което означава, че ремонтът (когато такъв е възможен) ще бъде изцяло за ваша сметка.

По-изгодно е да се закупи нов телефон с мобилен план

При оскъдни финансови възможности, е много удачно да се закупи нов апарат на изплащане от мобилен оператор. Всъщност, това е така само привидно. Истината е, че телекомите обвързват покупката на нови устройства с конкретни потребителски планове, които са всичко друго, но не и изгодни за вас, като потребител. В същото време, вие сте обвързани с договорни отношения за период от две години, през който заплащате както високи сметки за разговори, така и стойността на телефона – многократно.

От друга страна, ние ви предлагаме пълната свобода и независимост, която искате да имате, предоставяйки ви богат избор от евтини смартфони втора ръка. Нашият магазин няма за цел да ви превърне в свой заложник – плащате скромната сума и си тръгвате с телефон в отлично състояние, който до момента сте смятали, че не можете да притежавате.

Липса на доверие

Недоверието е една от основните причини хората да се въздържат от покупката на мобилни телефони втора употреба, но това се дължи единствено на техния горчив опит от покупката на апарат от физическо лице – роднина, познат, приятел. Ние сме лицензиран търговец, действащ съобразно законовите разпоредби за продажба на телефони втора ръка. Съответната нормативна уредба ни задължава да предлагаме устройства, преминали техническа проверка за изправност, а това ви дава необходимата сигурност и спокойствие относно качеството на апарата.

Имате пълното основание да ни се доверите и закупите модел от нашите втора употреба телефони, при това имате право на избор дали да поръчате устройството онлайн или да го закупите на място. Ако държите да се запознаете лично с моментното състояние на апарата, можете да посетите физическия ни магазин, за да се убедите с очите си. Разбира се, онлайн покупката на мобилни телефони втора ръка има своите безспорни предимства – пестите време, усилия и средства.

Нов модел или по-стара версия?

В категорията смартфони втора употреба ще откриете разнообразие от модели на едни от най-големите марки. Някои от устройствата спадат към новите версии на брандове като Samsung, Huawei, HTC, Sony и др., които няма скоро да изгубят своята актуалност. Последните разработки на тези производители са насочени към потребителите с по-високи финансови възможности, особено когато са чисто нови.

Нашите телефони втора употреба са насочени към хората като вас – тези, които търсят модерно решение при оскъден бюджет. Ние ви даваме възможност да използвате високотехнологичен телефон от висок ценови клас, без да е нужно да се разорявате. Сред продуктите ни има както по-стари модели апарати, така и нови версии от най-престижните серии като Samsung Galaxy, Sony Xperia, HTC One и Huawei P9. Да закупиш телефон втора ръка отдавна не означава да ползваш стар телефон.

Цени, които можете да платите

Причината да предлагаме смартфони втора ръка, е желанието ни да задоволим нуждите на възможно най-широк кръг потребители. Предлагайки изключително достъпна за телефони втора ръка цена, ние позволяваме на всеки да се радва и да се възползва от технологиите на бъдещето. Защо да се отличавате от останалите? Защо да се лишавате от безкрайните възможности на умния телефон? Защо да се ограничавате в ежедневната комуникация, когато ние ви предлагаме нещо добро и най-вече – достъпно?

Живеем в дни, в които месечните трудови възнаграждения са твърде оскъдни, а стандартът на живот – неимоверно висок. Това е предпоставка за липсата на достатъчно финансови средства, служещи за покупки на необходими вещи и техники, било то смартфон, таблет, лаптоп или други. Ние от „Астрал Мобил“ сме съпричастни към онези от вас, неразполагащи с парична възможност за осъществяване на разумна покупка или, чисто и просто, решават да инвестират, закупувайки GSM втора употреба.

Защо да закупим GSM втора употреба, предимства

Много от вас са предубедени по отношение на техниките втора ръка. Ние от „Астрал Мобил“ можем да ви убедим в качеството на артикулите, които достигат до вас. Всяко едно устройство за мобилна комуникация бива грижливо селектирано от наши служители, съобразно нуждите и интересите ви.

Мобилни телефони втора ръка на ниски цени

При покупката на каквато и да е вещ, потребителят у нас се придържа към качеството. На вас ви се пада несравнимата възможност да улесните и подобрите протичането на ежедневните ви задачи, без да се налага да правите компромис с качеството, за сметка на цената. Успяваме да отговорим изцяло и на двата критерия.

Тук ще намерите онова, което търсите, без да инвестирате купища пари, оказващи неблагоприятни последици върху финансовото ви положение. Видът на телефоните втора ръка, които ще намерите online е перфектно поддържан от своите предишни собственици. Те несъмнено ще ви служат вярно още дълги години. Освен това, можете да си закупите и допълнителни аксесоари към тях, превръщайки ги в уникални вещи, описващи вашата индивидуалност.

Евтини мобилни телефони втора ръка

Покупката на GSM втора употреба е добра възможност за модерните, разумни и прагматични граждани, нуждаещи се от мобилен телефон, без да разполагат с достатъчно средства, които да бъдат инвестирани в нов такъв. Доверете се на безкомпромисното качество, което ви предлагаме. Ще се уверите сами, че ние градим своя имидж именно върху него. Наша е отговорността клиентите ни да бъдат доволни и спокойни от извършената покупка.

Разнообразието от GSM втора употреба ще улесни максимално протичането на ежедневието ви. Запазеният вид на устройствата несъмнено е предпоставка за накланяне на везната в правилната посока, а именно покупка на едно от многото предложения, достигащи до вас. Бъдете модерни, прагматични и разумни! Подарете си качество, удобство и комфорт, без да се налага да заплащате скъпо за това.

Няма продукти в тази категория.