Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Добра идея ли е пазаруването от разпродажба на телефони

разпродажба на телефони“Разпродажба“ звучи изкушаващо, но не особено авторитетно, тъй като тя включва основно непласирани продукти от миналогодишни колекции и такива с видими или налични дефекти. Ликвидацията на стоки изглежда още по-малко привлекателна, когато става дума за мобилни телефони, при които и най-малкият дефект може да обезсмисли покупката. Тогава каква е причината повечето потребители да не пропускат нито една разпродажба на телефони и смартфони от известни марки?

Напълно нов телефон на ниска цена

Престижните търговци на мобилни технологии няма как да си позволят лукса да рискуват с качеството на предлаганите си продукти, и при всяка своя промоция или  разпродажба на телефони представят селекция единствено от неупотребявани апарати с отлична функционалност, чийто най-сериозен дефект е дребна и почти невидима драскотина. Популярната марка, модел и, разбира се, високотехнологичните характеристики на преоценените GSM апарати и смартфони са останалата част от стратегията на луксозния магазин. Освен това, всяко устройство, закупено от разпродажба на телефони, се предлага с професионална гаранционна поддръжка по време на експлоатация.

Възможността да получат всички изброени предимства на почти символични цени е причина за силният потребителски интерес към всяка разпродажба на телефони от утвърден на пазара търговец. Благодарение на тези промоционални предложения най-атрактивни модели на Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, HTC и др., вече не са недостижими величини, обект на дългосрочно спестяване или възможност само чрез разсрочено плащане. Достъпни за всеки средностатистически клиент, преоценените устройства от разпродажба са най-разумният и необвързващ достъп до луксозните предложения на световни производители.

Целогодишна промоционална оферта 

Периодичната разпродажба на телефони, организирана от всеки търговец, от доста време вече не се възприема като празник за потребителите, тъй като в голям брой магазини се появи любимата на всеки потребител категория за промоционални продукти с целогодишни активни оферти. В нея са включени неупотребявани мобилни апарати със съвсем леки фабрични дефекти и модели, които по неизвестна причина не са открили своят собственик. Разбира се, категорията разполага и с по-стари телефони с отлична функционалност, които голям брой клиенти така и не желаят да подменят с нов модел, още от появата им на пазара.

Ако секцията за дванадесетмесечна разпродажба на телефони е адекватно попълнена с нови модели устройства на известни производители, обикновено тя се превръща в любима потребителска категория, където посетителите на магазина винаги могат да открият високотехнологичен апарат на изгодни цени. Нещо повече – промоционалната оферта е допълнена от гаранция за технически преглед и осигурена сервизна поддръжка, които окончателно печелят всеки клиент с опасения относно функционалността на предлаганите устройства.

Често, запленени от визията и информацията за висококласните мобилни устройства,  пренебрегваме някои дребни повреди, които впоследствие създават неприятни смущения. Доверете се на доказан търговец на мобилни телефони, който познава всеки апарат отвъд визията му и ви предлага най-доброто от селекцията си.

В магазини “Astral Mobile”

Физическите и електронни магазини “Astral Mobile” предоставят всички изброени предимства и целогодишни промоционални оферти на мобилни телефони от Apple, Samsung и редица други обожавани производители, сред които се среща и мобилна стойка за автомобил на Nokia. За да се докоснат до постоянната разпродажба на телефони от висок клас, потребителите няма нужда дори да отиват в магазин на фирмата, тъй като могат да се възползват от прекрасната опция за безплатна онлайн доставка. Възползвайте се от страхотните предложения на много ниски цени!