Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 29лв.
За 3 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Outlet

Ние от „Астрал Мобил“ се грижим пълноценно и безрезервно за нашите клиенти, предлагайки им широка гама от предложения, от които да се възползват, без да губят време. В категорията „Outlet“ ще се сблъскате с множество преоценени мобилни телефони, съчетавайки стил, класа, вкус и функционалност. Това, към което се придържа потребителят, преди да пристъпи към покупка на мобилен телефон, е качеството, с което се характеризира той и принадлежащата му цена.

Защо да си закупите преоценено устройство от Астрал Мобил?

Много от вас, чувайки думата „аутлет“, автоматично я асоциират с нещо старо и излязло от рамките на модата. Това съвсем не е така. Ние сме селектирали грижовно и прецизно актуални колоритни предложения от преоценени стоки, отговарящи на множество вкусове и предпочитания, предлагани на изключително изгодни цени. Това, което ги отличава от останалите наши артикули, е тяхната стойност.

Имате реалната възможност да се наслаждавате на безкомпромисно качество, без да се налага да заплащате скъпо за това. Преоценените мобилни устройства се предлагат в  чисто нов вид, без наличието на каквито и да е било фабрични дефекти, драскотини или друг вид повреди. Гарантираме ви пълноценно за здравината на смартфоните.

Не е необходимо да пилеете твърде много средства, след като имате привилегията да се сдобиете с висок клас смартфон, и то твърде изгодно. Добрите възможности се появяват веднъж в живота, не позволявайте те да се измъкнат из между пръстите ви.

Допълнете своята визия с едно от нашите „бижута“

Можете да се наслаждавате часове наред в сърфиране в Интернет, четене на книги, гледане на филми или боравене с което и да е от приложенията, с които разполагат устройствата от категорията „Outlet“. Скучните моменти са на път да се превърнат в незабравими спомени с множество снимки и видеа, напомнящи ви за тях.

Преоценените мобилните устройства са изключително стилни и модерни. Подходящи са както за мъже, така и за жени. Те са едно от онези „бижута“, които несъмнено ще очертаят и допълнят визията ви, превръщайки ви в неповторими личности. Удобни и функционални, те ще ви служат вярно години наред. За да подплатим това твърдение, то ние ви осигуряваме коректност, по отношение на гаранционните условия. Освен това, служителите от „Астрал Мобил“ са в готовност да ви съдействат тогава, когато се нуждаете от помощта им.

Outlet устройствата, които ви предлагаме са уникална възможност за мнозинството граждани, привърженици и ценители на високия клас мобилни апарати, отличаващи се с невероятни характеристики. Бъдете модерни, прагматични и уверени – послушайте собствения си глас, той не ще ви подведе. Ние ви гарантираме, че тук ще откриете всичко онова, без да пилеете ненужни средства за осъществяване на покупката си.

1,399.00лв.
1,399.00лв.
799.00лв.
799.00лв.
899.00лв.
899.00лв.
24.99лв.9.99лв.
24.99лв.9.99лв.