Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Outlet

Промоцията – подарък за разумния купувач

Да следиш текущите промоции на телефони е занимание, присъщо на голям брой потребители. Всъщност, това са разумните купувачи, които намират за редно да управляват далновидно своите финанси. Нашата outlet колекция се следи от голям брой купувачи, търсещи винаги по-изгодната сделка. Това е причината за бързото изчерпване на представените в нея модели, затова не губете време, а действате енергично.

Да закупиш телефон на промоция е нещо, което те кара да се гордееш. Докато всички останали плащат по-висока цена, ти ползваш отстъпка, а това няма как да не те накара да се почувстваш привилегирован и много специален. Нашите преоценени смартфони са всъщност подарък за разумния купувач. Подарък, който ние му правим, и който той самият прави на себе си.

Къде е уловката?

Недоверчивият и вечно подозрителен български потребител неизбежно си задава въпроса: „ Къде е уловката?”, виждайки супер атрактивните ни предложения под формата на преоценени телефони. Доколкото има уловка, то тя се състои в желанието ни да ви привлечем като свои редовни клиенти. Ние се лишаваме от една сигурна печалба, за да ви покажем, че вашето задоволство е по-важно за нас.

Не си мислете, че правим разпродажба на смартфони, за да се отървем от модели, които се търсят по-малко или не се търсят изобщо. Само погледнете – в колекцията ни присъстват модели и марки, които са все още актуални и все още много желани. Ние ви ги предлагаме на по-ниска цена от обичайната в момента, за да се уверите лично, че да пазаруваш от Астрал Мобайл е приятно, лесно и супер изгодно.

Наистина ли смятате, че не можете да си позволите iPhone?

Смарт устройствата на марката Apple са запазена територия за една особена категория хора – тези с големи финансови възможности. Ние решихме да разбием този стереотип, включвайки модели на ябълката в категорията промоция телефони. Вие също можете да бъдете горд собственик на iPhone, без да се обвързвате с дългосрочни договорни отношения и да плащате многократно, и без това доста високата цена.

Тук са представени единствено нови (неупотребявани) мобилни устройства, с покупката на които получавате пълното право на гаранционно обслужване и поддръжка. В случай, че неволно повредите скъпия (във всеки смисъл на думата) iPhone, ние ще ви спестим нуждата да търсите специализиран сервиз на марката. Точно така, ние ви пестим не само средства, предлагайки скъпите марки телефони на промоция, но и нерви, усилия и време, с каквито знаем че не разполагате в излишък.

Напълно безплатна доставка

Чрез текущите за мобилните ни телефони промоции, вие можете да се възползвате от напълно безплатна доставка на поръчаното устройство. Това добавя огромна стойност към супер изгодните ни предложения. Ние ви даваме възможност да закупите модерен, чисто нов телефон от всяка точка на страната по лесен и невероятно удобен за вас начин, при това без да плащате за доставката. Със сигурност ще се уверите сами в предимствата на този начин на пазаруване.

Промоционални условия, от които можете да се възползвате постоянно

Нашите промоции на gsm апарати не са еднократна търговска операция. Разпродажбите са постоянна величина в нашия магазин, от която можете да се възползвате винаги. Стараем се да добавяме постоянно нови продукти, които знаем, че ще грабнат моментално вашето внимание. Това е специална категория, радваща се на силен интерес от страна на много потребители.

Нашата разпродажба на телефони не се влияе от сезони, дати и празници. Тя е насочена към далновидните купувачи, каквито знаем, че има навсякъде. Ако сте от тези, които не бързат да платят високата сума за нов модел телефон, знаейки че винаги има по-изгодна оферта, то тази секция на електронния ни магазин ще ви хареса и ще се превърне в любимото ви място. Тук винаги ще има приятни изненади, способни да превърнат скучния делник в истински празник.

Ние от „Астрал Мобил“ се грижим пълноценно и безрезервно за нашите клиенти, предлагайки им широка гама от предложения, от които да се възползват, без да губят време. В категорията „Outlet“ ще се сблъскате с множество преоценени мобилни телефони, съчетавайки стил, класа, вкус и функционалност. Това, към което се придържа потребителят, преди да пристъпи към покупка на мобилен телефон, е качеството, с което се характеризира той и принадлежащата му цена.

Защо да си закупите преоценено устройство от Астрал Мобил?

Много от вас, чувайки думата „аутлет“, автоматично я асоциират с нещо старо и излязло от рамките на модата. Това съвсем не е така. Ние сме селектирали грижовно и прецизно актуални колоритни предложения от преоценени стоки, отговарящи на множество вкусове и предпочитания, предлагани на изключително изгодни цени. Това, което ги отличава от останалите наши артикули, е тяхната стойност.

Имате реалната възможност да се наслаждавате на безкомпромисно качество, без да се налага да заплащате скъпо за това. Преоценените мобилни устройства се предлагат в  чисто нов вид, без наличието на каквито и да е било фабрични дефекти, драскотини или друг вид повреди. Гарантираме ви пълноценно за здравината на смартфоните.

Не е необходимо да пилеете твърде много средства, след като имате привилегията да се сдобиете с висок клас смартфон, и то твърде изгодно. Добрите възможности се появяват веднъж в живота, не позволявайте те да се измъкнат из между пръстите ви.

Допълнете своята визия с едно от нашите „бижута“

Можете да се наслаждавате часове наред в сърфиране в Интернет, четене на книги, гледане на филми или боравене с което и да е от приложенията, с които разполагат устройствата от категорията „Outlet“. Скучните моменти са на път да се превърнат в незабравими спомени с множество снимки и видеа, напомнящи ви за тях.

Преоценените мобилните устройства са изключително стилни и модерни. Подходящи са както за мъже, така и за жени. Те са едно от онези „бижута“, които несъмнено ще очертаят и допълнят визията ви, превръщайки ви в неповторими личности. Удобни и функционални, те ще ви служат вярно години наред. За да подплатим това твърдение, то ние ви осигуряваме коректност, по отношение на гаранционните условия. Освен това, служителите от „Астрал Мобил“ са в готовност да ви съдействат тогава, когато се нуждаете от помощта им.

Outlet устройствата, които ви предлагаме са уникална възможност за мнозинството граждани, привърженици и ценители на високия клас мобилни апарати, отличаващи се с невероятни характеристики. Бъдете модерни, прагматични и уверени – послушайте собствения си глас, той не ще ви подведе. Ние ви гарантираме, че тук ще откриете всичко онова, без да пилеете ненужни средства за осъществяване на покупката си.

Няма продукти в тази категория.