Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Стъклен протектор Spigen GLAS.tR ez Fit Apple iPhone 14 Pro Max - 2 бр

Стъклен протектор Spigen GLAS.tR ez Fit Apple iPhone 14 Pro Max - 2 бр

  • Код на продукта: 14763
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 39.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 1

Описание на продукта

Закалено стъкло с революционен метод на монтаж - ако досега сте се страхували от този аспект, използвайки закалено стъкло, вашите проблеми току -що са решени! Закаленото стъкло е обезопасено с монтажна рамка, перфектно изрязана в предната част на телефона, благодарение на което можете перфектно да я позиционирате на екрана. Производителят опрости метода на сглобяване до такава степен, че той е напълно интуитивен за всеки потребител.

Glas.TR EZ Fit е покритие с дебелина 0,2 мм, втвърдено до 9H твърдост в процеса на производство и втвърдяване. Това го прави устойчив на надраскване дори при контакт с предмети, които са остри като ключове или нож. Стъклото е покрито с олеофобен и хидрофобен слой, който предпазва от пръстови отпечатъци или други примеси по екрана. Той е кристално чист и перфектно отразява показаните цветове. Той също така няма ефект върху чувствителността на допир и има изключителна гладкост, което прави удоволствие да водиш пръста си по екрана. Стъклото е специално предназначено за защита на екрана от надраскване и минимизира риска от повреда на екрана при неочаквано падане.

* Стъклото / фолиото се изрязват само до плоската част на дисплея с изпъкнала структура, в съответствие с и въз основа на матрица, подготвена от производителя на даден модел телефон. Само такова рязане на фолио / стъкло ще гарантира пълна съвместимост с нашите защитни аксесоари.

** Поради различното фрезоване на ръбовете на дисплеите, след поставянето на защитното фолио / стъкло на екрана, около екрана може да се образува деликатен въздушен ореол. Това е естествена ситуация и зависи от самия екран.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ:
1) Започнете инсталирането в банята веднага след къпане - парата ще абсорбира целия прах от атмосферата и няма да наруши инсталацията ви.
2) Почистете добре и обезмаслете повърхността на екрана, след това използвайте суха кърпа, за да я полирате до блясък.
3) Поставете рамката с отключеното стъкло на предната част на телефона.
4) Свалете рамката заедно със защитното фолио. Отървете се от въздушните мехурчета, като натиснете здраво цялото нещо с кръгови движения за няколко десетки секунди. Направете това, така че адхезивният слой да прилепне към екрана възможно най -много.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% оригинални
- Опаковани в оригиналната опаковка
- Изключително лесен за инсталиране благодарение на монтажната рамка
- 9H твърдост
- 2.5D фрезовани ръбове приятни на допир
- Допълнителен олефобен слой
- Перфектна прозрачност
- Функцията на докосване не е засегната

СЪДЪРЖА:
2 бр. Spigen Glas.TR EZ Fit Glass

Съвместим със:iPhone 14 Pro Max