Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Стъклен протектор SPIGEN GLAS.TR ”EZ FIT” 2-PACK за iPhone 13 / 13 Pro, Privacy

Стъклен протектор SPIGEN GLAS.TR ”EZ FIT” 2-PACK за iPhone 13 / 13 Pro, Privacy

  • Код на продукта: 14396
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 39.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 1

Описание на продукта

Закаленото стъкло от серията "Glass Tr" от Spigen е обезопасено с монтажна рамка, перфектно изрязана в предната част на телефона, благодарение на която можете перфектно да я позиционирате на екрана.
Glas.TR Privacy е тънко покритие, което е втвърдено до твърдост 9H по време на процеса на производство и втвърдяване. Това го прави устойчив на надраскване дори при контакт с предмети, които са остри като ключове или нож.

Стъклото е покрито с олеофобен и хидрофобен слой, който предпазва от пръстови отпечатъци или други примеси по екрана. Той е кристално чист и перфектно отразява показаните цветове. Той също така няма ефект върху чувствителността на допир и има изключителна гладкост, което прави удоволствие да водиш пръста си по екрана.
Допълнителната му функция е да защитава поверителността - стъклото под определен ъгъл блокира светлината, която излъчва дисплеят, благодарение на което е постигнат ефект, подобен на този на банкоматите.

Стъклото е специално предназначено за защита на екрана от надраскване и минимизира риска от повреда на екрана при неочаквано падане.

* Стъклото / фолиото се изрязват само до плоска част на дисплея с изпъкнала структура, в съответствие и въз основа на матрица, подготвена от производителя на даден модел телефон. Само такова рязане на фолио / стъкло ще гарантира пълна съвместимост с нашите защитни аксесоари.
** Поради различното фрезоване на ръбовете на дисплеите, след като поставите защитното фолио / стъкло на екрана, около екрана може да се образува деликатен въздушен ореол. Това е естествена ситуация и зависи от самия екран.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ:
1) Започнете инсталирането в банята веднага след къпане - парата ще абсорбира целия прах от атмосферата и няма да наруши инсталацията ви.
2) Почистете и обезмаслете повърхността на екрана старателно, след това използвайте суха кърпа, за да я полирате до блясък.3) Инсталирайте покритието възможно най -равномерно - можете да го позиционирате с помощта на два листа лента, като ги залепите отстрани на устройството.
4) Отървете се от въздушните мехурчета, като натиснете здраво цялото нещо с кръгови движения за няколко десетки секунди. Направете това, така че адхезивният слой да прилепне към екрана възможно най -много.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% оригинален
- Опаковани в оригиналната опаковка
- 9H твърдост
- 2.5D фрезовани ръбове приятни на допир
- Допълнителен олефобен слой
- Перфектна прозрачност
- Защита на поверителността

СЪДЪРЖА:
2 бр. Spigen Glas.TR EZ Fit Glass Privacy

Съвместими с: iPhone 13, iPhone 13 Pro