Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Защо сме толкова страстни почитатели на телефоните втора употреба

Закупуването на употребявана мобилна техника се възприема приблизително както пазаруване от магазин за дрехи втора употреба. Съзнанието, че може да се открие нещо наистина качествено, на изгодна цена, не заличава напълно съмненията относно степента на хигиена и предразсъдъците, че носенето на такова облекло е непрестижно. При мобилните устройства опасенията относно хигиената се заместени от мисълта за възможните дефекти и статутът на желания апарат. И двата типа предразсъдъци могат да се избегнат лесно, чрез ориентиране към коректен търговец.

Българският потребител рядко пропуска възможност да си достави маркови мобилни технологии на по-изгодна от пазарната стойност и масово закупува телефони втора употреба. Истината е, че за голям брой клиенти това е и една от малкото възможности да се докоснат до високотехнологичните устройства на най- известните производители, чиито цени често са непосилни за средностатистическия гражданин.

Така че пазаруването на телефони втора употреба отдавна е загубило значението, което имаше в близкото минало – в момента всеки магазин за употребявана техника работи единствено с апарати, преминали през професионална техническа инспекция.

Значението на магазинът за мобилна техника

Закупуването на телефони втора употреба е възможно при търговец на мобилни технологии или от специализиран магазин  за употребявани устройства. Доверието във фирмата винаги е от огромно значение при такава покупка, тъй като визията не съобщава достатъчно за състоянието на вътрешните компоненти – липсата на физически белег не гарантира, че някоя от функциите на съответното устройство няма да блокира едва след няколко дни. Гаранция за това откриваме единствено в лицето на търговеца, който се съобразява с основните разпоредби при предлагане на мобилни технологии и телефони втора употреба.

Защо българският потребител е готов да закупи дори и марков телефон с видим дефект

Приемливата цена понякога провокира редица излишни и дори опасни компромиси, към които за щастие потребителите са принудени да прибягват все по-рядко. Истината е, че покупката на телефони втора употреба е единствената по-евтина възможност за получаване на марково мобилно устройство без обвързване с договор. През изминалите години доста клиенти се примиряваха с дребни козметични дефекти, но и с по-сериозни хардуерни и софтуeрни смущения, само за да се възползват от любимо тяхно предимство в конкретния “интелигентен” телефон.

Подобен компромис вече е необходим все по-рядко, особено след популяризирането на магазини за технологии, където покупката на телефони втора употреба е само единият от няколкото различни варианта за осигуряване на изгодно мобилно устройство. Потребителите имат възможност да направят своя избор между чисто нови апарати с намалена стойност, преоценени устройства на много ниска цена и споменатите употребявани телефони. Предпочитанията към марка и модел определят избора на клинетите, които често остават редовни посетители на подобни търговски центрове с висококачествени маркови продукти.

Магазини Astral Mobile

Във физическите и електронни офиси на Astral Mobile се открива разнообразна селекция от преоценени и втора употреба устройства в отлично функционално състояние, които могат да ви служат в продължение на години. Фирмата предлага и професионална сервизна поддръжка за закупените устройства, което е първата причина за безусловното доверие на клиентите. Купете любимите си марки телефони втора употреба, без да се притеснявате от “срока им на годност” – той със сигурност ще е продължителен!