Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

Оригинална батерия за iPhone 4 – единствен шанс за възстановяване на интелигентна Multitasking система

оригинална батерия за iphone 4iPhone 4 е представителят на впечатляващи за 2010 г. нововъведения на Apple – по-висока резолюция на 3,5-инчовият Retina дисплей (326 ppi), първата селфи камера, по-мощен A4 процесор с 512 GB RAM и iOS 4, представяща първият в “ябълков“ смартфон Multitasking режим, FaceTime видео чат, както и огромен брой игри и приложения от Apple Store. Батерията е адаптирана прекрасно към множеството подобрения чрез 1420 mAh мощност, благодарение на която iPhone 4 предлага около девет часа активно използване след пълно зареждане, или близо 3 дни в Standby режим.

Мощната оригинална батерия за iPhone 4 е вградена и е позната като склонен към бързо стареене компонент – проблем, срещан при всички мобилни технологии Apple. Химическото износване се разпознава лесно чрез работата (тактова честота) на процесора – по-бавно зареждане на приложения, намалена скорост в Multitasking режим, по-редовна необходимост от зареждане, внезапно рестартиране или изключване на смартфона, които с времето стават все по-чести, или пълна невъзможност за стартиране.

Това е само една от многото причини за поставяне на нов компонент, а подмяната  задължително трябва да се извърши с лицензирана ОЕМ (Original Equipment Manufacturer), сервизен оригинал (извадена от iPhone батерия) или оригинална батерия за iPhone 4. Лицензираните от Apple резервни части са с абсолютно същата продуктивност и качество, както и фабрично произведените батерии, и са единственият разумен избор, ако достъпът до оторизиран сервиз във вашия град е невъзможен, а не желаете да изпращате устройството си по куриер, или пък сте изгубили гаранционните си права.

Професионална сервизна услуга

Поставянето на нова оригинална батерия за iPhone 4 трудно се извършва самостоятелно, заради характерната конструкция на смартфона –  вграденият чрез слой изключително здраво лепило компонент се отстранява с тънък пластмасов инструмент, но единствено след като конекторът за батерия внимателно е освободен от дънната платка. Процедурата крие риск от увреждане на конектора, “разхлабване” на гнездото му от платката, прекъсване на лентов кабел за близост, както и трудности при отделяне на самата батерия.

Професионалистите и познавачи на Apple смартфоните съветват при поставянето на оригинална батерия за iPhone 4 да се отдели повишено внимание при включването на конектора към контактните щифтове, преди покриването му от металната скоба.  Процедурата обикновено приключва с фабрично рестартиране, а услугите на сервизен специалист са единствената гаранция, че новата оригинална батерия за iPhone 4 ще бъде достатъчно продуктивна. Той със сигурност ще ви препоръча:

  • Периодично калибриране за по-дълъг цикъл на живот
  • Последователност при зареждане на оригинална батерия за iPhone 4 – включване към зарядно устройство при достигане на минимални 15-20 % и незабавно изключване от зарядното устройство, след захранване до 100 %

Батерии за iPhone в магазини “Astral Mobile”

Посещението на “Astral Mobile” е гаранция за откриване на сервизни оригинали за iPhone устройства. Батерията за iPhone 4 не е изключение – тя е фабричен резерв от чисто нов смартфон, притежава отлична функционалност и е налична на изключително изгодна цена. Доверявайки се на магазини “Astral Mobile”, потребителите получават не само оригинална батерия за iPhone 4, но и професионална сервизна услуга по поставянето й. Поддръжката и оборудване на всеки Apple смартфон е удоволствие и рутина за екипът на “Astral Mobile”, който работи само със селекция от оригинални или ОЕМ компоненти.