Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Оригинална батерия за iPhone 4

Оригинална батерия за iPhone 4

 • Код на продукта: 3752
 • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

 • 30.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.11 23

Оригинална батерия за iPhone 4Съвместима с: iPhone 4

Гаранция: 6 месеца.

Смартфон iPhone  4 е все още актуален и използван от много потребители в нашата страна. Убедени сме, че устройството продължава да работи напълно безпроблемно, и доколкото има някакви проблеми в неговата продуктивност, те със сигурност се дължат на батерията, която при този модел не може да се похвали с дълъг работен живот. Ето защо, ние от Астрал Мобайл ви предлагаме възможно най-достъпната за оригинална батерия за iPhone  4 цена, за да можете да замените старата и да продължите да използвате телефона си по обичайния начин.

Предимствата на този наш оригинален продукт са:

 • Изгодна цена
 • Високо качество на всички компоненти
 • CE сертификация за безопасност на продуктите – защита срещу презареждане
 • 6 месеца гаранция
 • Предлага се във фабрична опаковка
 • Лесен, бърз и изгоден метод на пазаруване

Сред параметрите на оригиналната батерия за iPhone  4 са:

 • Вид: Li-Ion Polymer
 • Волтаж: 3.7V
 • Капацитет на мощност: 1420 mAh

Освен супер достъпната за оригиналната ни iPhone  4 батерия цена, със сигурност ще останете очаровани и от нашите перфектни условия. Благодарение на осезаемото ни присъствие в глобалната мрежа, вие можете да закупите този продукт без никакъв разход на време, средства и усилия. Вместо да разходвате един ценен ресурс, какъвто е времето в обикаляне на физическите магазини, можете бързо и лесно да поръчате оригиналния продукт от нашия магазин.

Как да определите здравето на фабрично заложената в телефона ви батерия?

Операционната система iOS предлага няколко удобни инструмента, чрез които да проверите оставащия живот на батерията, както и възможност да се информирате кои приложения са най-голям консуматор на енергия. Това ще ви бъде полезно при използване на новата батерия за iPhone  4, и ще ви помогне да я използвате разумно и следователно възможно най-дълго. За съжаление, нито един от тези инструменти не казва нищо за здравословното състояние на настоящата батерия, а то е не по-малко важно.

Здравословно състояние и живот

Здравословното състояние на батерията е различно от нейния работен живот. Животът определя колко дълго ще издържи батерията с едно зареждане, докато здравословното ѝ състояние показва с колко ще намалява животът ѝ с времето. Само след година използване на телефона, оригиналната iPhone  4 батерия ще започне да деградира, и ще го забележите, тъй като ще се налага да зареждате апарата през няколко часа – нещо много досадно за всички ползватели на телефони.

За щастие има два отлични показателя, чрез които може да се провери и получи надеждна информация относно здравето на наличната батерия – фабрично заложена или закупена допълнително. Първият е оставащият максимален капацитет (общото зареждане на батерията), вторият е общият брой зареждащи цикли, през които батерията е преминала.

Реалността показва, че всеки заряд и разряд отнема от общия капацитет на батерията, но при здрава, оригинална батерия iPhone  4 ще бъдат разградени само няколко процента от общия ѝ капацитет. Освен това, при литиево-йонните батерии (тези, които се намират в почти всеки смартфон) се разгражда много малка част от батерията при всеки цикъл на зареждане. Apple твърди, че проектират своите iPhone  батерии, така че да запазят приблизително 80% от капацитета си след 500 зареждания.

Данните за здравословното състояние на батерията не са налични в настройките за iOS, което налага да се предприемат допълнителни мерки, за да се получи тази информация. За щастие са налични достатъчно начини това да се направи. Има доста приложения, които проверяват състоянието на батерията направо от телефона, сред които „Battery Life Doctor”, който е невероятно лесен, безплатен и наличен в App Store метод на диагностика. Можете да го използвате както преди да изхвърлите старата фабрична батерия за Айфон 4, така и в процес на използване на новата – тази, закупена от нашия магазин.

За да използвате максимално дълго оригиналната батерия за Айфон 4 на цена, която смело можем да наречем изгодна, е важно да следвате простите правила за нейното зареждане, сред които: Винаги зареждайте батерията до максималните 100%; Всеки цикъл на заряд и разряд е препоръчително да бъде в диапазона 15-20% - 100%; Не оставяйте зарядното устройство включено в телефона дълго, след като батерията е заредена на 100%; Осигурете изправно и качествено зарядно устройство, способно да зареди батерията до пълния ѝ капацитет; Уверете се, че портът за зареждане също е в пълна изправност, за да може батерията да получи пълен заряд.