Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Евтини калъфи за цветният поликарбонатов iPhone 5c

евтини калъфи за iphone 5ciPhone 5C пристигна като поликарбонатов моноблок върху метална рамка и доказа, че пластмасата може да е също толкова устойчива, както алуминият и закаленото стъкло, когато е с високо качество и без присъствие на сглобки (моноблок). Поликарбонатът с гланцирана текстура позволява изненадващо стабилен захват, който предотвратява случайни изплъзвания от ръката и изглежда изключително елегантно, въпреки палитрата от ярки разцветки за този смартфон.

Конструкцията от моноблок върху метална основа осигурява по.висока от характерната за пластмасов материал здравина, но пръстовите отпечатъци и фините драскотини се появяват върху гладката полирана повърхност след съвсем кратко боравене със смартфона. Олеофобното покритие на 4-инчовият Retina дисплей възпрепятства наслояването на маслени петна и зацапвания, но за разлика от задния панел, екранът е уязвим именно на механични въздействия. Течностите и образуването на конденз са други врагове на използваните материали в iPhone 5C, и фактът, че по време на кампанията за анонсирането му Apple за първи път след iPhone 4 представиха и специален калъф към смартфона, съвсем не е случайност.

Оригинален протектор от оторизиран Apple магазин

Фирмените iPhone протектори и калъфи са създадени за конкретни модели смартфони, единствено с участието на висококачествени удароустойчиви материали и обикновено са основен критерий за потребителите, които избират предпазно покритие, въпреки всяка изкушаваща възможност за покупка на евтини калъфи за iPhone 5c.

Официалният Apple кейс за iPhone 5C, представен от компанията заедно със смартфона, опровергава това схващане. Той е от висококачествен силикон с 35 кръгли отвора в областта на задния панел и вътрешно покритие от деликатен микрофибър и въпреки че осигурява комфортно “легло“ за 5C и е с изненадващо изгодна цена, той не е достатъчно устойчив при силни механични сблъсъци. Потребителите го пренебрегват за сметка на не толкова евтини калъфи за iPhone 5c, които обаче осигуряват много по-качествена защита за устройството.

Ограничено производство на iPhone 5C калъфи

Производството на протектори за корпуса на 5C е учудващо скромно в сравнение с други Apple смартфони и предлагането на качествени евтини калъфи за iPhone 5c е привилегия на определени производители. Създадените специално за този iPhone предпазни аксесоари са сравнителна рядкост и потребителите често се възползват от универсални калъфи, съвместими с диагонала на екрана и височината на 5C. Къде да открием подходящо адаптирани и същевременно евтини калъфи за iPhone 5c, които да предпазват ефективно поликарбонатовата повърхност?

Сертифицирани калъфи, подходящи за iPhone 5, 5S, SE, 5C

Сертификатът за качество е гаранция за достатъчна устойчивост при механичен сблъсък, който е сериозен проблем на модерните смартфони. Пониженото производство на протектори за iPhone 5C насочва потребителите към проектираните за няколко 4-инчови смартфона на Apple, протектори за корпус. 5, 5S, SE, 5C са с почти идентично разположение на бутони, камера и портове, а калъфите за тези модели са единствената възможност 5C да получи ефикасно покритие срещу вредни въздействия.

Всеки оторизирани търговец на Apple аксесоари предлагат универсалните и сравнително евтини калъфи за iPhone 5c и останалите описани смартфони, но понякога стойността им е прекалено висока за параметрите на средностатистическия български бюджет. За щастие, българските потребители отдавна имат възможност да обзавеждат мобилните си устройства с продукти от електронен магазин, които често не отстъпват по качество на оригиналните аксесоари. В момента са популярни отлично оборудваните магазини (физически/електронен) с достъпни цени - те разполагат с висококачествени и евтини калъфи за iPhone 5c.

Магазини “Astral Mobile”

От “Astral Mobile” потребителите имат възможност да закупят прекрасен калъф-тефтер от луксозна и неуязвима за всякакви въздействия кожа, със солидно магнитно закопчаване, страничен достъп до всички бутони и портове и вътрешната част, оформена като удобен органайзер за документи. Кейсовете и металните бъмпери също заемат значителна част от аксесоарите за iPhone 5, 5S, SE, 5C, но цялостната защита е по-подходяща за клиентите, които си нуждаят от удароустойчиви и евтини калъфи за iPhone 5c.