Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Sony Xperia Z5 compact черен

Калъф тип тефтер за Sony Xperia Z5 compact черен

  • Код на продукта: 2337
  • Наличност: На склад


  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.14 29

На пазара днес можете да откриете голямо разнообразие от телефони Sony. Всички разновидности си имат своите предимства, а може би най-голямото от всички е тяхната елегантност, която бие всички други марки на пазара. Всеки ще ви потвърди, че търсите ли бизнес телефон с делови дизайн и мултифункционални способности, то марката е без конкуренция. Xperia Z5 от своя страна е един от най-желаните модели мобилни телефони, които са създадени за да впечатляват.

Ако искате да притежавате такъв телефон, но в същото време ви тревожи, че скоро след покупката телефонът вече няма да е онова, което е бил, че неговия блясък ще се помрачи от амортизацията, че корпусът му ще се издраска от постоянното поставяне на най-различни твърди повърхности, тогава е добре да помислите за калъф.

Калъфите за Sony Xperia Z5 се отличават с това, че са специално създадени за този модел мобилен телефон и съвпадат до най-малката запетайка с неговите форми и извивки. Калъфчето за Sony Xperia Z5 може да бъде бяло или черно, макар че черният цвят значително преобладава. Особеното е, че тези калъфи от еко кожа са не само много здрави и запазват здравината си за дълго, но всъщност те ще ви придадат и нотка на елегантност и делово излъчване.