Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Flap Essential за Sony Xperia M2 Cellular line

Flap Essential за Sony Xperia M2 Cellular line

  • Код на продукта: 4320
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 34.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.06 23

Flap Essential за Sony Xperia M2 Cellular line е калъф, изработен по начин, който съчетава удобство, качество и дизайн. Той е създаден така, че да осигурява максимален комфорт при ползване от потребителите. Изработва се от кожа, а най-често се предлага в елегантен черен цвят, възприемащ се доста добре от деловите хора.

Защо да си закупите Flap Essential за Sony Xperia M2 Cellular line?

Разнообразни и колоритни са причините, подтикващи ви да си закупите аксесоар, който да предпазва любимия ви смартфон максимално. Отварянето на нашите артикули от този вид се извършва вертикално, като финото кожено капаче се повдига внимателно нагоре, подготвяйки елегантния телефон за ползване. След затваряне, екранът на устройството не би реагирал на светлина, което ще го предпази от нежелано включване докато е прибран в джоба ви или дамската чанта.

Тъй като Sony Xperia M2 е един от най-стилните смартфони в момента, съответно и калъфът за него би следвало да запазва и подсилва елегантността на този мобилен телефон. Коженият дизайн и елегантното отваряне допринасят за това. Шикозният, стилен и атрактивен вид на нашите продукти, автоматично ги превръща в едни от най-предпочитаните аксесоари за мобилни апарати.

Flap Essential за Sony Xperia M2 Cellular line е калъф, идеално съвпадащ с формите и очертанията на мобилния телефон с тази марка. Освен това, той е създаден за да може да се използва пълната функционалност на устройството, но без това да изисква отстраняване на аксесоара. Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили за вас, селектирайки ви богата гама от предложения, сред които да избирате подходящото за вас. Притежавате реалната възможност да промените живота си, но не и банковата си сметка.