Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Book Essential Sony Xperia Z3 compact Cellular line

Book Essential Sony Xperia Z3 compact Cellular line

  • Код на продукта: 4324
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 25.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 26

Book Essential Sony Xperia Z3 compact Cellular line е калъф, защитаващ пълноценно вашия любим смартфон. Моделът телефон Sony Xperia е един изключителен шедьовър. На първо място, той предлага на потребителите стилен и елегантен дизайн, с което вече повечето хора не са склонни да правят компромис, а приемат като задължително условие. Второ, той е изключително лесен, комфортен и бърз в процеса на използване, което се дължи, не на последно място, на системата Android.

За да запази обаче своят кристален блясък, телефонът трябва да бъде надеждно защитен от външни условия, докосване с мръсни ръце, несъзнателно и по-небрежно и грубо поставяне върху масата или друга твърда повърхност, а в някои случаи дори и неволно изтърване на пода - всичко това са неща, които се случват на всеки нормален човек.

Защо да си закупите Book Essential Sony Xperia Z3 compact Cellular line?

Калъфите за Sony Xperia Z3 Compact са създадени така, че да предпазят вашия смартфон от всичко това. Поставяйки устройството в аксесоар, то вече няма да е изложено на каквито и да било замърсявания, няма да съществува риск от издрасквания и охлузвания, В случай че го изпуснете на пода, то наличието на предпазно средство задължително ще смекчи удара.

Book Essential Sony Xperia Z3 compact Cellular line е калъф, изработен от черна кожа и има елегантен дизайн с вертикално отваряне, наподобявайки малък кожен бележник. Телефонът се поставя в него изключително лесно и удобно, а изваждането при нужда се извършва само с едно движение.