Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Силиконов калъф за Samsung Galaxy Note 3 N9005 бял

Силиконов калъф за Samsung Galaxy Note 3 N9005 бял

  • Код на продукта: 1841
  • Наличност: На склад


  • 5.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.01 16

Силиконов калъф за Samsung Galaxy Note 3 N9005 бял е най-доброто решение за вашия смартфон. Ако сте горд собственик на марката, то вие притежавате един от най-добрите телефони на пазара към момента. Този модел мобилни устройства привлича потребителите с това, че са еднакво удобни както за ползване в ежедневието, така и за покриване на нуждите в динамичната и силно напрегната бизнес среда, когато трябва да се работи бързо, да се отмятат задачи и да се обърне внимание на детайла.

Бял силиконов калъф за Samsung Galaxy Note 3 N9005 – решение за вас и вашия смартфон

Както всеки по-голям телефон, който се стреми да предложи на потребителите комфорта на широкия и издължен дисплей с кристално чист и ясен образ, Samsung Galaxy Note 3 се нуждае и от съответния калъф, който да подхожда на неговите достойнства. За да направите добър избор, най-добре е да се спрете на специално създадените аксесоари за този модел устройства, защото Samsung Galaxy се отличава с по-нетрадиционни размери, което би направило повечето други предложения неподходящи.

Най-добрият модел калъф за Note 3 е прозрачният силиконов шедьовър, който изцяло ще остане незабелязан за страничните наблюдатели. Причината е, че на практика той е съвсем невидим и това, че сте сложили телефона си в аксесоар ще е нещо, което ще знаете само вие.

Силиконов калъф за Samsung Galaxy Note 3 N9005 бял е предложение, което ние от „Астрал Мобил“ сме селектирали, специално за вас, съобразно нуждите и предпочитанията ви. Притежавате реалната възможност да предпазите мобилното си устройство оптимално, без да се налага да плащате скъпо за това.