Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Samsung Galxy Note 5 черен

Калъф тип тефтер за Samsung Galxy Note 5 черен

  • Код на продукта: 2619
  • Наличност: На склад


  • 10.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.23 28

Калъф тип тефтер за Samsung Galxy Note 5 черен

Черният калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Note 5 е едно уникално средство, служещо ви за предпазване на смартфона от всевъзможни повреди, било то драскотини, охлузвания, удари и много други. Всеки един, закупувайки си скъп и модерен телефон прибягва към старателно опазване от скорошна амортизация. За огромно съжаление, не веднъж ще ви се случи да изпуснете модерния си телефон върху твърда или грапава повърхност, прилагайки невнимание.

Именно в такива ситуации, калъфът тип тефтер за Samsung Galaxy Note 5 е брилянтно средство. Черният цвят на аксесоара допринася за желанието у потребителя да се превърне в собственик на комфортното кожено бижу. Аксесоарът не само ще подчертае визията на смартфона ви, но и вашата същност, придавайки и нотки на уникалност и неповторимост.

Двойният шеф служи за подсилване на аксесоара и за неговата издръжливост. Високият клас еко кожа и силикон ви гарантират дълъг експлоатационен период на който да се наслаждавате години наред.

Бъдете модерни и прагматични. Закупете си калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Note 5. Този аксесоар ще запази чисто новия вид на вашето устройство, без да се налага да инвестирате огромна сума пари в неговата покупока.