Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Core 2 бял

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Core 2 бял

  • Код на продукта: 2189
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.26 27

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Core 2

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Core 2 е чудесната възможност да предпазите мобилния си телефон от всевъзможни наранявания и козметични белези – драскотини, охлузвания, очуквания и други, появили се в следствие от изтърване върху твърда или грапава повърхност, която по никакъв повод не е щадяща за луксозните и скъпи устройства.

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy Core 2 – защо да го закупим?

Ние от Астрал Мобил ви предлагаме възможността да закупите този смартфон на изключително изгодна за вас цена. Предоставяме ви реалната привилегия да избирате сред два основни цвята – бял или розов. Белият е силно предпочитан както от женското съсловие, така и от себеуважаващите се мъже. За разлика от него, розовият кожен аксесоар си остава закупуван от фините и нежни дами.

Ние от Астрал Мобил ви предоставяме реалната привилегия да се обзаведете с устройство, което е произведено от висок клас материали – силикон и кожа. Те са издръжливи и оказали се във времето.

Удобството и комфортът, с които аксесоарът ви дарява, не са за подценяване. Имате възможността да се наслаждавате на вътрешното отделение, предназначено за карти, визитки, банкноти или друг вид документи.