Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy A5

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy A5

  • Код на продукта: 2321
  • Наличност: На склад


  • 7.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 27

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy A5

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy A5 е възможно най-доброто решение за вашето мобилно устройство, в случай че желаете да съхраните вида му такъв, какъвто е бил в деня на неговата покупка. Ние от Астрал Мобил ви предлагаме чудесно кожено изкушение, което да ви бъде под ръка двадесет и четири часа в денонощието. Освен това, имате реалната привилегия да използвате аксесоара и като място, в което да съхранявате важни за вас документи, визитни картички, дебитни карти или банкноти.

Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy A5 – качеството преди всичко останало

Ние от Астрал Мобил сме селектирали единствено най-доброто за вас. Преди да предоставим който и да е било продукт на нашите клиенти, първото най-важно за нас е да тестваме качеството на продукта и неговата издръжливост. Калъфът, достигащ до вас, е изграден от висок клас еко кожа и силикон, които са в състояние да предпазят устройството, ако по невнимание го изпуснете върху твърда повърхност.

Бъдете прагматични и модерни. Доверете се на иновативния начин за съхраняване вида на луксозния ви смартфон такъв, какъвто е бил в деня на неговата покупка.