Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo бял Cellular line

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo бял Cellular line

  • Код на продукта: 2442
  • Наличност: На склад


  • 34.90лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.43 18

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo бял Cellular line

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo бял Cellular line е калъф за смартфони, който успява да осигури пълноценна защита на високотехнологичното ви устройство. Наред с това, той допълва същността на притежателя си, посредством белия цвят, който му принадлежи. Производителите са съумели да сътворят истинско бижу, красящо ръцете както на дамите, така и на техните господа.

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo бял Cellular line – една добра инвестиция

Закупувайки си калъфа тип тетрадка, то вие автоматично подсигурявате скъпия си смартфон от всевъзможни наранявания и евентуални бъдещи повреди. Благодарение на този вид артикул, достигнал до вас с нашето пряко съдействие, то вие имате възможността да боравите лесно и безпроблемно с устройството си, без да се тревожите, че по невнимание може да попадне на твърда или грапава повърхност.

Калъфът за Самсунг се поставя и отстранява лесно и безпроблемно от повърхността на мобилния телефон. Не са нужни специални умения, за да монтирате аксесоара, непосредствено след неговата покупка. Инвестирайте скромната сума пари, която ще ви се възвърне многократно напред във времето.

Book Essential Samsung Galaxy S5/S5 Neo бял Cellular line е перфектната възможност да промените както визията на телефона си, така и вашата.