Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за Nokia Lumia 820 черен

Силиконов калъф за Nokia Lumia 820 черен

  • Код на продукта: 1602
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 4.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.28 26

Силиконов калъф за Nokia Lumia 820 черен е перфектното решение да предпазите пълноценно своя смартфон от множеството наранявания и повреди, по време на работата ви с него. Nokia Lumia 820 е един от най-търсените телефони сред младите хора. Той привлича потребителите със своя модерен дизайн и с това, че използва операционната система Windows, което прави телефоните много познати на потребителите, а навигацията - лесна и интуитивна.

Защо да си закупим Силиконов калъф за Nokia Lumia 820 черен?

Комбинацията от подходящи качества на устройствата Нокиа Лумиа 820 превърна тези апарати в номер едно продукт по продажби в редица търговски обекти за мобилна техника. На фона на всички предимства, обаче, Nokia Lumia изисква и своите грижи и внимание. Един толкова лъскав и шикозен телефон се нуждае от специална поддръжка. Не позволявайте вашето устройство да загуби своето очарование – подарете му защита и сигурност, от които изпитва потребност.

Какъв по-добър начин да съхраните телефона си, от това да му поставите предпазен силиконов калъф? При нас ще откриете два различни вида аксесоари, които са специално създадени за модела Нокиа Лумиа 820. Това са два сходни артикула, отличаващи се в някои дребни детайли.

Калъфите за Nokia Lumia 820 са изработени от силикон и са в два цвята - бял и черен. Изборът зависи от това кой от двата нюанса е по-привлекателен за вас и кой ще пасне по-добре на вашия стил. Отварянето и на двата се извършва на един и същ принцип, а защитата, която предлагат, е несъмнено на ниво. Защитавайки вашата Нокиа Лумиа 820, тя ще ви служи дълго и безотказно, а блясъкът й не ще се изгуби.

Силиконов калъф за Nokia Lumia 820 черен е предложение, което ние от „Астрал Мобил“ сме селектирали специално за вас, съумявайки да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Възползвайте се от шансовете, които животът ви предлага и си подарете промяна и защита, без да плащате скъпо за това.