Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Flap Essential за LG G2 mini черен Cellular line

Flap Essential за LG G2 mini черен Cellular line

  • Код на продукта: 4640
  • Наличност: На склад


  • 34.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.09 25

Калъфите за LG G2 варират според това дали става дума за моделите от тип mini или за класическите шедьоври на LG. Аксесоарите за мобилните устройства са идеално съобразени с елегантния дизайн на самия модел и това се вижда още от пръв поглед. Flap Essential за LG G2 mini черен Cellular line са произведени така, че да съвпадат с големината на смартфона. Техният дизайн е изключително елегантен. Изработени са от висок клас еко кожа.

Защо да си закупим калъф Flap Essential за LG G2 mini черен Cellular line?

Те се отварят много елегантно, напомняйки шикозен малък портфейл, а в допълнение на гърба имат специално оформено пространство, на което се намира камерата. Поставяйки телефона в калъфа, вие свободно и неангажирано бихте могли да произвеждате снимки или клипове . Не е необходимо да се вади устройството от предпазителя, тъй като той е съобразен именно с тази особеност.

Самият аксесоар е изключително полезно средство за модерните и скъпи смартфони. Той ще предпази вашия LG от издраскване и бързо амортизиране на неговата повърхност. Освен това, телефонът ще бъде защитен в пъти повече при евентуално невнимание от ваша страна и в случай че го изпуснете върху твърда повърхност. Разбира се, ударът сам по себе си може да причини вътрешни повреди на устройството, но при всички случаи това, което може да му се спести при падане, не е никак малко.

Калъф Flap Essential за LG G2 mini черен Cellular line е възможно най-доброто средство, спомагащо ви да си набавите необходимата сигурност, както за вас, така и за любимите ви вещи. Днес притежавате реалната привилегия да сбъднете своите мечти, без да се налага да плащате скъпо за това. Ние от „Астрал Мобил“ сме до вас по всяко едно време, когато изпитвате потребност от качествени стоки, предлагани на конкурентно ниски цени.