Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф кейс за iPhone 6 / iPhone 6s Beeyo Glass розов

Силиконов калъф кейс за iPhone 6 / iPhone 6s Beeyo Glass розов

  • Код на продукта: 8311
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 15.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 1

С този силиконов калъф кейс iPhone  6s ще превърнете мобилния си телефон в стилен аксесоар, способен да впечатли дори най-големите скептици. Това е продукт с изключително качество, който при нас можете да закупите бързо, лесно и изгодно. Уверяваме ви, че няма да съжалявате за избора си нито за миг, защото максималната защита и удобството при работа с телефона, са неща, на които всички държим страшно много.

Качество и дълготрайност

Розовият калъф кейс iPhone  6s Beeyo Glass, е създаден само за ценители. Изработен от високотехнологичен TPU силикон, неговата дълготрайност е 100% гарантирана. За разлика от други силиконови калъфи, този модел няма да пожълтее и да се издраска с времето и интензивната употреба. Освен всичко останало, TPU силиконът е устойчив на всякакви атмосферни условия.

Мекотата и еластичността на силикона, от който е изработен този конкретен кейс iPhone  6s, осигуряват удобство при поставяне и сваляне. Гъвкавата рамка няма да се счупи или напука при солидно огъване, а същевременно ще се адаптира перфектно към смартфоните на Apple от серии 6 и 6s. Лекотата на този материал също не е за подценяване, особено ако и вашият iPhone  не слиза от ръцете ви.

Отлична защита

Гъвкавият силиконов кейс iPhone  6s, модел Beeyo Glass осигурява добра защита на смартфоните iPhone  6 и IPhone  6s. Той обръща както гърба на апаратите, така и страничните профили, а високият му борд, дава по-висока защита при удар и падане. Този продукт може да бъде причислен към кейсовете, които не отнемат от удобството при съхранение и използване на мобилните телефони. Той не добавя обем към корпуса на устройствата на ябълката.

Пълна съвместимост

Ние от Астрал Мобайл предлагаме предпазни калъфи с отлично качество и пълна съвместимост с дизайна на телефоните, за които са предназначени. Такъв е и случаят с розовия калъф кейс iPhone  6s – Beeyo Glass. При него отворите за физически бутони, камера и портове, са на правилното място, за да не се налага сваляне на калъфа при използване на някои от работните функции на апарата.