Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер iPhone 6 Plus /6S Plus черен

Калъф тип тефтер iPhone 6 Plus /6S Plus черен

  • Код на продукта: 4243
  • Наличност: На склад


  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.18 39

Калъф тип тефтер за iPhone 6/6S plus черен

Елегантен класически калъф тип тефтер подходящ за вашият модел телефон изработен от висококачествени материали .Ъглите са подсилени от здрав и издръжлив шев , който гарантира дълготрайност на калъфа.

Капакът е мек отвътре за да предпазва екрана от надраскване и да обира удара при евентуално падане .Вътрешната част е направена от гъвкава силиконова подложка конкретно за модела на вашият телефон и има отвори за всички функционални бутони , които правят използването на смартфонът ви удобно без да се налага да се вади от калъфа при зареждане или друга операция.

Кобурът има среден джоб за съхранение на документи и визитки, затварянето става с помощтта на стилно прикрит магнит .

Материал : еко кожа и силикон.

Стилен, елегантен и много функционален, черният кожен калъф за iPhone 6 не само ще предпази мобилния ви телефон от обичайните инциденти, но и ще повиши вашето самочувствие. Вярваме, че всеки път, когато извадите смартфона си, вие ще си припомните, че сте горд притежател на най-престижната марка мобилни устройства – Apple.

Съвместимост

Коженият кейс тип тефтер е съвместим с три версии на смартфоните на Apple. Освен калъф за iPhone 6s, той представлява елегантен аксесоар – протектор и за другите модели от серията – 6 и 6 плюс. Това го прави удачно решение за голям брой потребители, но също така ви спестява нуждата да купувате нов кейс, в случай че преминете към използване на някоя от другите версии на iPhone 6.

Перфектната съвместимост на стилния iPhone 6s калъф с трите модела телефони на американската марка, се забелязва във всяко отношение. Отворите съвпадат напълно и са налични за всички функционални бутони, камера и портове на апарата. За да снимате, регулирате звука или заредите телефона си, не е нужно да го изваждате от защитната му обвивка.

Максимална защита на корпус и екран

Айфон е един от най-скъпите мобилни телефони, но същевременно и един от най-деликатните и подлежащи на надраскване, спукване и счупване. За да предпази както пластмасовия панел на апарата, така и финото стъкло на екрана му, коженият iPhone 6s кейс предлага допълнителна защита. Силиконовата подложка не само обръща плътно гърба на смартфона, но и го предпазва от поражения при случаен удар или изпускане.

Капакът също е проектиран за екстремно съхранение на екрана на телефоните iPhone 6/ 6s/ и 6 plus. От вътрешната му страна е вложена мека подложка, която защитава стъклото на дисплея не само от прах и надраскване, но и от счупване при падане и удар. Всички собственици на iPhone знаят колко лесно се чупят екраните на тази марка телефони, и колко скъпо струва смяната на стъклата им в оторизиран сервиз.

Невероятна функционалност

Елегантният кейс iPhone 6s се грижи за вашето удобство по същия начин, по който се грижи и за доброто състояние на мобилния ви телефон. Закопчаването му не изисква никакви усилия от ваша страна – то се случва автоматично, когато поставите капака върху дисплея. За целта е използвана магнитна, невидима закопчалка, за да не губите никакво време, когато се налага да използвате или приберете телефона си, след като сте приключили работа с него.

Материали и изработка

Това е оригинален висококачествен кейс за iPhone 6s, изработен от премиум клас материали. Освен силиконът, използван за направата на подложката, производителят е заложил и на мека еко кожа, която на допир и като визия се доближава напълно до естествената. Ъглите на калъфа са подсилени с допълнителен външен тегел, което добавя както към здравината, така и към изящната визия на изделието.