Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
iPhone 6/6S 4,7 Fine прозрачен тънък калъф Cellular line

iPhone 6/6S 4,7 Fine прозрачен тънък калъф Cellular line

  • Код на продукта: 4533
  • Наличност: На склад


  • 19.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.41 25

Сред най-модерните и търсени телефони напоследък е iphone 6, който си спечели много почитатели със своята изключително успешна комбинация от качества. Този телефон е бърз, надежден, предлага много висока оперативност и за финал предлага изключително стилен дизайн, който може да спечели сърцето на всеки със своята изключителна елегантност.

Според мнозина потребители на iphone 6 не е добра идея да притежаваш един толкова стилен мобилен телефон и да го скриеш под калъф, било то и за доброто на самия телефон и за неговото лично предпазване от наранявания и издраскване.

Хубавото обаче е, че действително има някои наивни, по които едновременно да защитите телефона си от външни влияния и в същото време да не прикривате неговата елегантност. Такова решение са специалните прозрачни силиконови калъфи, които са създадени конкретно за iphone 6. Тяхното приложение е точно на място, тъй като те притежават едно уникално качество - те са напълно невидими!

След поставянето на такъв калъф на мобилния ви телефон той ще бъде в безопасност от нараняване, но в същото време калъфът ще остане абсолютно невидим. Това няма как да не впечатли именно тази част от аудиторията, която не си пада особено по калъфите, тъй като това е именно продукт за тези хора, които предпочитат техния iphone 6 да се вижда в пълния си блясък.