Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Huawei G525 черен

Калъф тип тефтер за Huawei G525 черен

  • Код на продукта: 4044
  • Наличност: На склад


  • 5.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.11 14

КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА HUAWEI G525 ЧЕРЕН е изключително атрактивно предложение за онази част от потребителите, които са ценители на стила, класата и несравнимото качество. Ние от „Астрал Мобиле“ ви ги предлагаме на преференциална цена, от която да се възползвате час по-скоро.

Защо да си закупите КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА HUAWEI G525 ЧЕРЕН?

Твърде разнообразни и колоритни са причините, потикващи ви да си закупите това изящество, създадено от истински професионалисти, които не правят компромиси за сметка на цената. Ъглите на кожения черен калъф са подсилени с допълнителни външни шевове, които гарантират и подсигуряват неговата издръжливост.

Калъфът за HUAWEI е тип тефтер, което автоматично означава, че той обхваща мобилното ви устройство от всичките му страни и го предпазва оптимално от драскотини и друг вид наранявания, които биха могли да се отразят на функционалността му. За вас не ще съществува страх, тогава когато телефонът ви бъде изтърван на земята, залян с течност или наранен с тежък предмет.

Имате възможността да запазите вида на мобилния си телефон, такъв какъвто е бил в момента на закупуването му. Наред с всички тези привилегии, на които се превръщате в собственик, при закупуване на аксесоара, подбран и селектиран специално за вас, то имате възможността да боравите с устройството си напълно свободно и безпрепятствено.

Модерният и луксозен кожен калъф ви осигурява достъп до всеки един функционален бутон, порт или слот, нужни ви при работа с устройството. Любимият ви смартфон е на път да се превърне в още по-красива и подържана вещ, на която да се наслаждавате през цялото си ежедневие.

КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА HUAWEI G525 ЧЕРЕН е възможно най-рентабилния избор, който да улесни живота ви, спестявайки ви множество пари, които бихте пропилели за ремонтни услуги за смартфона. Бъдете различни, модерни, открояващи се и прагматични граждани. Изберете това, което ще ви гарантира 100 % защита, без да се налага да плащате скъпо за него.