Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Huawei Flip Case with Window for P8 white

Huawei Flip Case with Window for P8 white

  • Код на продукта: 4518
  • Наличност: На склад


  • 39.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.26 28

HUAWEI FLIP CASE WITH WINDOW FOR P8 WHITE е калъф осигуряващ ви пълноценна защита на мобилните устройства, като паралелно с това допълва да неузнаваемост вашата визия и тази на тях. Белият цвят излъчва стил, индивидуалност, класа и вкус. Пасва перфектно в ръцете както на дамите, така и на техните любими мъже. Едно истинско „бижу“, което не ще ви омръзне да съзерцавате.

Защо да се превърнете в горд притежател на HUAWEI FLIP CASE WITH WINDOW FOR P8 WHITE?

Бъдете различни, модерни, прагматични! Откроявайте се от тълпата и не позволявайте времето да остави своите следи върху любимия ви телефон. Високият клас еко кожа допринася за покупката на калъф, предназначен единствено за мобилни устройства с марка HUAWEI. Пасващи перфектно на телефона, те не му позволяват да понесе удари, драскотини или друг вид нежелани повреди.

Имате възможността да си го закупите от онлайн магазина ни или от нашите физически обекти. „Астрал Мобиле“ се грижи за вас, подарявайки ви възможността да се обзаведете с чисто нова и изключително практична вещ, позволяваща ви бърз и лесен достъп до всеки един функционален бутон, порт или слот.

Освен това, калъфите за HUAWEI се предлагат на изключително изгодни цени. Произхождайки от това, следва да уточним, че не ще ви се наложи да правите  компромис за сметка на цената. Какво по-добро от това?

HUAWEI FLIP CASE WITH WINDOW FOR P8 WHITE ви позволява да бъдете различни, модерни, атрактивни и стилни, държейки в ръка смартфона си, защитен от всяка една страна. Сигурността е едно от най-важните неща за потребителя. Покупката на модерния бял калъф ще ви я гарантира на 100 %. Не губете време – добрите възможности се появяват веднъж в живота.