Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Силиконов калъф за HTC One M8 Mini 2 0.3mm прозрачен

Силиконов калъф за HTC One M8 Mini 2 0.3mm прозрачен

  • Код на продукта: 2641
  • Наличност: На склад


  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.10 29

Всеки висококачествен и скъп съвременен смартфон като HTC One M8 Mini се нуждае от допълнителна защита. Калъфите имат за цел да предпазят мобилния телефон от външни повреди, издрасквания и олющвания, които могат не само да направят телефона неестетичен и да загрозят външния му вид, но и да попречат по някакъв начин на нормалното му функциониране. Понякога при проява на невнимание човек може да нарани толкова сериозно своя телефон, че това може да наложи покупката на нов или в най-малкия случай да се наложи неговото ремонтиране.

Калъфът за HTC One M8 Mini е специално създаден за да отговори на нуждите на този изящен телефон. Тъй като телефона е създаден така, че да впечатлява с външния си вид, създателите на калъфчето за HTC One M8 Mini са помислили за всеки един детайл. Той е прозрачен за да може апарата да се показва в пълния си блясък и стоманена прелест, но без да има риск неговата лъскавина и блясък да бъдат помътнени.

Цената на изработения от силикон калъф за HTC One M8 Mini, който е напълно невидим след поставяне, има за цел да предпази телефона до момента, в който самата силиконова обвивка се захаби. Тогава можете да си купите нова, тъй като тя струва само 5,99 лв.