Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Силиконов калъф за HTC Desire 500 черен

Силиконов калъф за HTC Desire 500 черен

  • Код на продукта: 1503
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.23 11

Много хора са доста скептични към поставянето на калъф на своя мобилен телефон. Според мнозина, това не е тетично или най-малкото не се връзва с тяхната представа за красота и дори го намират за дребнаво. В по-голямата си част, хората искат тяхното мобилно устройство да се разкрива в пълния си блясък, защото именно това е и една от идеите на производителите - да създадат един луксозен и добре изглеждащ продукт.

Тук обаче се пропускат няколко много важни момента. Така например, мобилните телефони биват поставени десетки пъти на ден върху най-различни твърди повърхности. Когато поставите телефона си 50 пъти върху бюрото или масата, той неусетно с времето започва да се амортизира, като първо се появяват невидими с просто око драскотини, а след това и по-очевидни следи.

Друг много важен момент, който касае използването на калъф е, че не е задължително този аксесоар да се забелязва. Ако сте от големите противници на калъфите, ако желаете телефонът ви да се вижда в пълният си блясък, то тогава за вас е най-добре да поставите незабележим силиконов калъф. За моделите телефони HTC Desire 500, ние предлагаме калъфи, които са абсолютни невидими при поставяне, тоест за страничния наблюдател няма да има разлика дали телефонът ви е защитен с калъф или не.