Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф за HTC ONE /M7/ Flap Essential черен Cellular line

Калъф за HTC ONE /M7/ Flap Essential черен Cellular line

  • Код на продукта: 3744
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 20.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.34 31

HTC One m7 е изключително елегантен модел смартфон, който привлича вниманието както на онези, които се нуждаят от нещо по-скъпо и луксозно, така и на потребителите, за които е важно да получат максимума за цената, която плащат. Един толкова лъскав и нежен смартфон задължително трябва да получи грижата, която му подобава. Калъф за HTC ONE /M7/ Flap Essential черен Cellular line е възможно най-правилният избор за максимална защита, комфорт и удобство, от които се нуждае телефонът ви.

Разнообразие и колорит - Калъф за HTC ONE /M7/ Flap Essential черен Cellular line

На разположение при нас можете да откриете оригинални решения за калъфи, които са специално създадени за HTC One m7. Според вашите предпочитания, те могат да бъдат в бяло и черно, като изборът по скоро опира до личните предпочитания на потребителя.

Аксесоарите са изработени от еко кожа и имат елегантен дизайн, който допълва стилното излъчване на този съвременен мобилен телефон. Употребата на предпазващите кобури не налага да бъдат отстранявани от смартфона, тъй като те по никакъв начин не засягат неговата функционалност. Ето, например, камерата. За нея има специален отвор в калъфа, който напълно игнорира нуждата от изваждане на мобилното устройство от предназначения за него аксесоар.

Въпреки че огромна част от хората са твърдо заклети противници на този вид артикул и не желаят да поставят такъв на смартфона си, те не бива да забравят, че по този начин запазват устройството в много добро състояние. Ако например изтървете телефона си на пода, вероятността да остане невредим е многократно по-голяма ако е бил предварително защитен.

Коженият Калъф за HTC ONE /M7/ Flap Essential черен Cellular line би омекотил удара, и така вероятността за вътрешна повреда изчезва. Бъдете модерни и прагматични – подарете си удобство, комфорт и сигурност, без да се налага да плащате скъпо за това.