Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за HTC One X черен

Калъф тип тефтер за HTC One X черен

  • Код на продукта: 3606
  • Наличност: На склад


  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 36

Калъф тип тефтер за HTC One X черен представлява един съвременен артикул от най-високо качество, който откликва на нуждите дори на най-претенциозния потребител.

Калъф тип тефтер за HTC One X черен – защита, удобство и комфорт

За направата на аксесоарите се използва кожа, като изработката, подобно на използваните материали, винаги е неизменно от най-високото възможно качество. Цветовете са основно в черно и в много редки случаи, в бяло. Двете разцветки са свръх елегантни, което ги превръща в предпочитани придобивки както от дамите, така и от господата.

Отварянето на калъфите за HTC One X се осъществява с повдигане на покриващото кожено капаче на горе. Тези модели са известни като “тефтер” или “бележник”. Покриващото капаче предпазва от нежелателно включване на телефона, докато е прибран в джоба ви, тъй като кожата не пропуска светлина и той няма как да реагира и да изпълнява команди, без да го пожелаете сами.

Аксесоарът за HTC е специално създаден за този модел мобилни телефони. Именно поради тази причина, той идеално съвпада с всички особености на смартфона до най-малките и незначителни детайли - камера, ширина или дължина, всичко до последния милиметър си е по местата.

Калъф тип тефтер за HTC One X черен обаче има една основна функция и тя е да защити телефона от евентуални повреди по корпуса. При дълготрайно ползване, обикновено мобилните устройства губят блясъка си и това е доста неприятно за притежателя. С покупката на аксесоар за вашия любим телефон, това не би било възможно да се случи.