Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Калъф тип тефтер за HTC Desire 820 червен

Калъф тип тефтер за HTC Desire 820 червен

  • Код на продукта: 4729
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.28 29

Калъф тип тефтер за HTC Desire 820 червен е стилен и елегантен, като в същото време е създаден така, че да предпазва максимално повърхността на телефоните, за които е изработен. Моделът е на разположение в две разцветки. Едната от тях е по-подходяща за дамите, тъй като за направата й се използва висок клас червен цвят еко кожа.

Червен калъф тип тефтер за HTC Desire 820 – защо да го закупим?

Това, разбира се, не е задължително, тъй като напоследък виждаме и не малко господа, които в стремежа си да бъдат интересни и атрактивни разбиват на пух и прах всички скучни цветови стереотипи. Черните калъфи за HTC Desire 820 са подходящи за мъже и жени, които искат нещо, което привлича вниманието и съответно е елегантно. Както се знае, черният цвят винаги е актуален и е удачно да се използва във всякакви ситуации.

Неслучайно, аксесоарите за HTC Desire 820 са така създадени, че по никакъв начин да не нарушават финеса на този толкова нежен и деликатен телефон от най-ново поколение. Моделите са изключително тънки и нежни. Защитният аксесоар, предназначен за тези телефони има за цел да запази тяхната деликатност непроменена и неприкрита. Той се отваря подобно на портфейл, но все пак смартфонът, така или иначе, не заема повече място и може да се постави свободно в най-тесния джоб на дреха или дамска чанта.

Калъф тип тефтер за HTC Desire 820 (червен) е невероятно предложение, от което да се възползвате, без да губите и минута излишно време. Производителите градят своя имидж върху два основни фактора – качество и цена. Днес притежавате реалната привилегия да съхраните пълноценно състоянието на мобилното си устройство, без да заплащате висока цена за това.