Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за HTC 8S черен

Калъф тип тефтер за HTC 8S черен

  • Код на продукта: 4860
  • Наличност: На склад


  • 5.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.13 23

Черен калъф тип тефтер за HTC 8S

Калъф тип тефтер за HTC 8S (черен) е изключително стилен и елегантен аксесоар, който предпазва оптимално вашето мобилно устройство. Материалите, участващи в направата, са от свръх висок клас. Използва се еко кожа, която максимално удължава експлоатационния му период и го дарява с безспорна здравина.

Ъглите са подсилени с несравнимо здрав и качествен шеф, който гарантира безспорна защита на смартфона ви. Предпазва го изцяло от навлизането на прах в корпуса, както и от драскотини, удари или друг вид наранявания.

Защо да си закупим калъф тип тефтер за HTC?

  • Конкурентно ниска цена;
  • Високо качество;
  • Стилен дизайн;
  • 100 % защита на вашия смартфон.

Една огромна част от потребителите у нас, а и по целия свят, се стремят към закупуването на вещ, която да бъде експлоатирана за възможно по-дълъг период от време. Именно поради тази причина, производителите на калъф тип тефтер за HTC 8S са съумели да подберат многообразие от качествени материали, служещи за направата му.

Освен това, те боравят с несравнима точност и прецизност, която превръща аксесоара в истински „шедьовър“. Екранът на устройството бива максимално защитен от мекия капак, който не допуска драскотини, както и удари, при евентуално изпускане на твърда повърхност. Гъвкавата силиконова подложка, изграждаща вътрешната страна на калъфа, е изцяло изградена за вашия модел.

Съществуват множество отвори, пригодени за всеки един функционален бутон, който превръща работата със смартфона ви в истинско удоволствие. Не се налага да изваждате устройството от неговата „защита“, в случай че решите да го зареждате или друга операция.

КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА HTC 8S ЧЕРЕН е истинско удобство за всеки един гражданин. Бъдете стилни, модерни, различни, атрактивни, смели и провокативни. Доверете се на качеството, достигащо до вас на изключително конкурентни цени.