Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
HTC Case Dot Flip HC M231 for HTC One M9 black

HTC Case Dot Flip HC M231 for HTC One M9 black

  • Код на продукта: 4519
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 35.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.22 23

Иновативният HTC Case Dot Flip HC M231 for HTC One M9 black напълно отговаря на параметрите на този телефон и от това няма нищо по-естествено, имайки предвид, че аксесоарът е специално създаден за нуждите на модела HTC.

Защо да си закупим HTC Case Dot Flip HC M231 for HTC One M9 black?

Калъфът за htc one m9 притежава интересен дизайн. Изработен е така, че напълно съвпада с отвора за камерата, което предлага изключително удобство. Така не е необходимо да вадите смартфона от неговия предпазител, когато искате да направите снимка или пък видеоклип.

Цената на аксесоара за htc one m9 е 54,99 лева и това се обяснява лесно предвид високото качество на материалите и иновативния дизайн. В допълнение, този артикул е създаден все пак за да опази един от най-елегантните смартфони, които можете да откриете напоследък в търговската мрежа.

Интересна част от дизайна на аксесоара за htc one m9 е това, че предната му част има уникална повърхност, съставена от дребни дупчици, които позволяват да виждате през тях дисплея на телефона. Това позволява да наблюдавате кой ви търси, без да отваряте калъфа, но едновременно с това, ако изпуснете устройството то няма да пострада.

Калъфчето за HTC Case Dot Flip HC M231 for HTC One M9 black притежава елегантен дизайн, който по никакъв начин не би могъл да наруши стилното излъчване на смартфона. Дори напротив - ще привлече още повече внимание върху атрактивния и шикозен външен вид на този телефон.