Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Flap Essential за HTC Desire 610 Cellular line

Flap Essential за HTC Desire 610 Cellular line

  • Код на продукта: 2448
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 15.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 24

Искате ли да защитите своя телефон от множеството злополуки, които самите вие бихте могли да му причините от невнимание? Покупката на FLAP ESSENTIAL ЗА HTC DESIRE 610 CELLULAR LINE е именно това, от което се нуждаете. Различните видове калъфи могат да окажат предпазно въздействие върху вашето устройство по всевъзможен начин. Предпазните характеристики на аксесоара са резултат основно от материалите, служещи за изработването му.

Защо да се превърнете в притежател на FLAP ESSENTIAL ЗА HTC DESIRE 610 CELLULAR LINE?

Преди всичко останало, е важно да знаете, че трябва да купувате единствено калъфи, произведени за вашия модел мобилен телефон. Така, например, ако притежавате HTC Desire 610, то тогава трябва да се насочите към аксесоар, предназначен именно за този модел смартфон.

След като сте отсели калъфите за HTC Desire 610, идва ред да помислите за това дали търсите продукт от кожа или силикон. Предимството на аксесоарите от силикон се състои в това, че понякога те са абсолютно незабележими и присъствието им почти не се усеща от хората, които ги ползват.

Останалите, за чиято изработка се използва предимно кожа, изпъкват с по-стилен дизайн и голяма устойчивост на експлоатация. Имайте предвид, че еко кожата трудно се амортизира, така че не е необходимо да подменяте калъфа, поне не скоро след като сте го закупили.

Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили за вас и предпочитанията ви, селектирайки богат коктейл от качествени предложения, предоставени ви на изключително достъпни цени. Веднъж закупен, калъфът FLAP ESSENTIAL ЗА HTC DESIRE 610 CELLULAR LINE ще ви служи за много дълъг период от време.