Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Cubot King Kong 5 Dual 32GB 4GB RAM, Black Orange

Cubot King Kong 5 Dual 32GB 4GB RAM, Black Orange

  • Код на продукта: 13865
  • Наличност: Изчерпан
  • 299.00лв.
3.33 3

Cubot King Kong 5
* 5000mAh огромна батерия
* 48MP Ultra Clearity Camera
* Android 11
KingKong 5 е изключително здрав смартфон, който е издръжлив и надежден, за да се справи с потапяне във вода,капки, прах, студена среда.
* Рейтингите IPXX(68-69) се основават на тестове, проведени в лаборатория и в контролирана среда, с потапяне в прясна вода при стайна температура за определено време. Препоръчително е уредът да не се потапя в солена вода, хлорирана вода, гореща вода и/или други течности, които могат да бъдат корозивни, както и в пот, което може да повлияе на водонепроницаемостта му. За правилна поддръжка, ако устройството влезе в контакт с тези продукти, незабавно го почистете с прясна вода. IP68 защитата на телефона в никакъв случай не означава, че няма да има поражения по устройството в следствие на неправилна експлоатация (удар, огън, химикали, умишлено потапяне във вода(особено морска) и т.н.). Призоваваме всички наши клиенти да експлоатират телефона нормално, без да подлагат устройството на излишни екстремни и необичайни натоварвания. Гаранцията не покрива поражения върху устройството, причинени от клиента (волно или неволно)!!!

5000mAh дълготрайна батерия
Той е снабден с батерия от 5000 mAh, която осигурява ултра дълъг живот, за да можете да правите повече онлайн, да гледате по-дълги видеоклипове или да отидете навсякъде за дълго време.
48MP мощна основна камера
Създадена за повече подробности, усъвършенстваната 48MP основна камера е за вас да заснемате отчетливи и ясни снимки. Режимът Super Night ви позволява да хванете нощта с висока яснота. Приближете се с 5-мегапикселовата макро камера и разкрийте ултра-фините детайли във вашата снимка. Покажете красотата си във всяко селфи с 8MP AI предната камера.
Бързо и гладко
KingKong 5 предлага повече функции от всякога на най-бързия и гладък чист стандартен Android 11, за да ви осигури чисто и отчетливо изживяване.

Гаранция: 24 месеца