Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Оригинална батерия за Samsung i9300 Galaxy S3/S3 Neo EB-L1G6

Оригинална батерия за Samsung i9300 Galaxy S3/S3 Neo EB-L1G6

  • Код на продукта: 3631
  • Наличност: Изчерпан
  • 20.00лв.
3.18 55

Li-Ion, 3.8V, 2100 mAh
Съвместима с: Samsung Galaxy S3 I9300, Galaxy S3 LTE I9305, I9082 / i9080 Galaxy Grand, I9060 Galaxy Grand Neo, I9301 Galaxy S3 Neo

Гаранция 6 месеца.

Предлагаме ви оригинална батерия за Samsung Galaxy s3 на цена, която ще ви очарова. Това е сертифициран продукт с високо качество, предназначен да ви служи наистина дълго. Моделът е с капацитет 2100 mAh и е съвместим с голяма част от устройствата на марката Samsung, сред които: Samsung Galaxy S3 I9300, Galaxy S3 LTE I9305, I9082 / i9080 Galaxy Grand, I9060 Galaxy Grand Neo, I9301 Galaxy S3 Neo.

Защо е важно за нас да ви предложим оригинална батерия?

Причината да ви предлагаме именно оригинална батерия за Samsung Galaxy s3, а не поредната посредствена имитация, е желанието ни да ви осигурим надежден заряд за вашия Galaxy смартфон. Моделите от серията Galaxy са нещо наистина специално, оценено от стотици хиляди български потребители. Интензивната употреба на смартфоните води до изчерпване живота на техните батерии, а това налага покупката на нови. Има огромно значение дали ще изберете оригинален продукт или ще заложите на посредствен заместител.

Оригиналната батерия за Самсунг Галакси с3 Нео дава много по-мощен заряд и съответно по-висока продуктивност на самия мобилен апарат. Не само ще я използвате по-дълго, отколкото заместителите, но и ще се възползвате от пълния капацитет на своето смарт устройство. Ако не искате да носите непрекъснато зарядното си устройство със себе си, заложете на високия клас оригинални батерии, които Астрал Мобайл ви предлага.

Какво трябва да знаете?

Смартфонът Samsung Galaxy S3 Neo е представен за първи път през април 2014 г. Телефонът разполага с 4.8-инчов сензорен дисплей с разделителна способност от 720 до 1280 пиксела при PPI от 306 пиксела на инч. Цената на Samsung Galaxy S3 Neo съвсем не е ниска за родния потребител, затова собствениците на този модел телефон предпочитат го използват възможно най-дълго, заменяйки амортизираната му батерия с нова, автентична батерия за Samsung Galaxy s3.

Samsung Galaxy S3 Neo се захранва от двуядрен процесор с 1.2GHz и е снабден с 1.5GB RAM. Телефонът има 16GB капацитет на вътрешно съхранение, което може да бъде разширено до 64GB чрез microSD карта памет. Що се отнася до камерите, Samsung Galaxy S3 Neo е снабден с 8-мегапикселова камера отзад и 1.9-мегапикселова предна селфи камера. За да не губите възможност да заснемате най-важните моменти, поради изтощена батерия, изберете нашата оригинална батерия за Samsung Galaxy s3 neo.

Samsung Galaxy S3 Neo работи под операционна система Android 4.3 и се захранва от 2100mAh сменяема батерия. Фактът, че телефонът работи със сменяема батерия е още един плюс в негова полза. Така, когато животът на фабрично заложената батерия приключи, вие ще можете да продължите да използвате любимия си апарат, сменяйки старата с нова samsung s3 батерия, притежаваща абсолютно същите характеристики и възможности.

Samsung Galaxy S3 Neo е смартфон с двойна SIM функция, предпочитан от милиони хора по света и заради това предимство. Ако сте клиент на различни мобилни оператори, ще можете да комуникирате безпроблемно и в двете мрежи от един единствен телефон. Опциите за свързване при този модел включват Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM и 3G. Сензорите на телефона включват компас-магнитометър, сензор за близост, акселерометър и сензор за околна светлина.

За да удължите живота на своята нова Samsung Galaxy s3 neo батерия, е важно да имате предвид следното:

Резултатите при работа на батерията могат да варират в зависимост от вашето устройство, вашия фърмуер и това как го използвате.

 Ако животът ви или вашият бизнес налагат да използвате многобройните приложения на телефона, както и да провеждате дълги разговори и изпращате съобщения, то със сигурност ви е нужно надеждно устройство като Samsung Galaxy S3 и разбира се оригинална Samsung Galaxy s3 батерия на цена, каквато само ние можем да ви предложим.

Имайте предвид, че фабричният фърмуеър ви дава по-голяма гаранция за продължителна и безпроблемна работа на батерията, макар тя да е напълно съвместима с всеки наличен фърмуеър. Това как ще инсталирате своята нова батерия за samsung s3 определя дали устройството ви ще получи нужния заряд и мощ за продължителна работа.

Преди да премахнете старата батерия от апарата разгледайте добре как е била поставена, за поставите новата батерия за Samsung s3 Neo по същия начин. В болшинството случаи неправилното инсталиране на батерията ще направи телефона отчасти или напълно безполезен, като не бива да се подценява и възможността за причиняване на сериозни повреди върху апарата.

Астрал Мобайл не носи отговорност за непълноценна работа на оригиналната батерия за Самсунг Галакси с3, в случай че същата е била инсталирана и експлоатирана неправилно. Магазинът, също така не се ангажира с възстановяване на щетите при повреден апарат или счупен корпус при смяна на батерията, когато тя е извършена от клиента.

Технически характеристики
Гаранция 6 месеца