Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Батерия за Samsung Galaxy S4 i9505 EB-B600

Батерия за Samsung Galaxy S4 i9505 EB-B600

  • Код на продукта: 3766
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 20.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

3.25 58

Батерия за Samsung Battery for Galaxy S IV
Спецификация:
- тип: Li-Ion
- волтаж: 3.8V
- капацитет: 2600mAh

Съвместима със Samsung Galaxy S4 I9500 / I9505, I9295 Galaxy S4 Active,

Астрал Мобайл ви предлага батерия за Samsung Galaxy  s4 цена, от която обезателно трябва да се възползвате. Това е продукт с отлично качество, който ви дава необходимото спокойствие, че телефонът ви ще бъде в пълна готовност да изпълни желаните операции, особено ако сте от хората, за които комуникацията е изключително важна.

Нашата оригинална батерия за Самсунг Галакси с4 е литиево-йонна с волтаж 3.8V и капацитет 2600mAh. Това, заради което устройствата на южно корейския производител са предпочитани в цяла европа, е широкият набор от функции, функционалният им дизайн и разбира се, дългият живот на батерията.

Докато за един ползвател смартфонът Galaxy S4 служи единствено за периодична проверка на мейлите и спорадични обаждания, то за друг това е мощен медия плеър, способен да предложи часове наред видео стрийминг през 4G мрежа и да актуализира автоматично всички приложения, съществуващи в момента, при това без батерията му да изгуби своята сила.

Оригиналната батерия за Samsung Galaxy  s4 е способна да ви осигури напълно работоспособен телефон за един продължителен участък от време – нещо, което не можем да кажем за нискокачествените разработки, предлагани на нашия пазар. Елементарни тестове на батерията показват, че при 10 минутен аудио стрийм през Bluetooth слушалки, зарядът спада едва с 1%. 30 минути слушане на музика през 4G консумират 2% от заряда, докато изтегляне на 86MB файл с игра „изяждат” само 3% от наличната мощ.

Много от щастливите притежатели на Galaxy s4 признават, че не биха заменили своя смартфон с този на по-престижна марка, именно заради високия капацитет на батерията. Тя е по-добра в пъти от батериите, използвани в други модели устройства, като при средна до ниска употреба на телефона, в края на деня ще имате в наличност цели 50% заряд, с уговорката, че използвате оригинална батерия за Samsung Galaxy  s4, разбира се.

Как да удължите живота на своята батерия за Galaxy s4?

Няма как да отречем качеството на Galaxy s4, особено по отношение на оригиналната му батерия, но трябва да знаем, че винаги е възможно да се увеличи нейният капацитет. Това може да стане с разумно използване на телефона и с няколко кратки съвета как да спестите енергията на новата си батерия за samsung s4, закупена от нашия магазин:

Настройте яркостта на дисплея и изключването на екрана

Екранът е основен консуматор на батерия, затова е добре да настроите яркостта му така, че да отнема по-малко заряд, т.е. да го затъмните. Със сигурност ще се наложи да увеличите яркостта при работа на открито, тъй като AMOLED дисплеите са трудно четими на пряка слънчева светлина, но това се прави лесно. Времето за автоматично изключване също е добре да се редуцира, за да се удължи времето до следващото зареждане.

Използвайте режима Power saving mode, с какъвто разполагат устройствата от тази серия. Това, което този режим прави е да ограничи яркостта на процесора и екрана и да деактивира хаптичната обратна връзка и вибрацията, която чувствате, когато пишете - стандартни функции, които всъщност са най-гладните консуматори на енергия от мощната батерия за Самсунг Галакси с4. Уверете се също, че батерията е инсталирана плътно и правилно и, че портът за зареждане е в добро състояние. Така ще имате не само по-бързо зареждане, но и заряд на пълен капацитет.

Технически характеристики
Гаранция 6 месеца