Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Apple  AirTag 4 Pack MX542ZP/A White Silver

Apple AirTag 4 Pack MX542ZP/A White Silver

  • Код на продукта: 13546
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 229.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

5.00 1

Производител: Apple
Модел: AirTag 4 броя в комплекта
Apple AirTag иновативни устройства за намиране на изгубени вещи, което ще ви помогне бързо и лесно да намерите вашият портфейл, ключове или друг предмет, към който е прикрепен където и да сте ги забравили
Малък и компактен размер, побиращ се навсякъде - независимо дали ще го поставите в раница, портфейл или бъде закачен на ключове, AirTag ще бъде с вас навсякъде
Вече изгубването на портфейл или ключове няма да е проблем, ако има AirTag прикрепен към тях.
Вграденият говорител може да издаде силен звук, подаден от вас през Find My приложението на Apple. Ако вашата вещ се намрира под дивана или в другата стая, просто следвайте звука и търсенето ви ще приключи бързо
Ultra Wideband технология - ако AirTag е наблизо, вашият iPhone може да ви отведе с точност до него, използвайки Precision Finding и Ultra Wideband технологията във вашия iPhone (тази технология е налична само за iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max и iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro и 12 Pro Max)
Ако забравите нещо с прикачен AirTag към него и вече сте много далеч, стотици милиони други Apple устройства, като iPhone, Mac и iPad ще ви помогнат в търсенето. Благодарение на огромната мрежа от онлайн Apple устройства, вие ще получите сигнал веднага, след като някое от тях попадне в обсега на вашия AirTag. Той изпраща криптиран Bluetooth сигнал, който може да бъде прихванат от близките Apple устройства във Find My мрежата. Тези устройства изпращат местоположението на AirTag към вашия iCloud. След това вие можете да влезнете във Find My приложението и от там да разберете къде се намира.
Lost Mode: AirTag може да бъде активиран в режим на издирване и когато някой друг го засече, вие автоматично ще получите известие. Също така може да се настрой, така, че човекът, който го засече, да получи вашите контакти. Това става като той докосне вашия AirTag към NFC-съвместимо устройство. Това е същата технология, която използва iPhone при плащане безконтактно.
Поверителността е вградена: само вие можете да видите местоположението на вашия AirTag. Вашата локация и история никога не се запазват на самият AirTag. Всички устройства, които комуникират с AirTag също остават анонимни и криптирани, дори самите Apple не знаят местоположението на вашия AirTag или данните на човек, който е помогнал да го намери.
AirTag е разработен, така че да попречи на нежалано проследяване: ако нечии друг AirTag попадне във вашия багаж, вашият iPhone ще разбере, че пътувате с него и ще ви предупреди за това. Ако измине достатъчно време и вие все още не сте го намерили, непознатият AirTag ще започно да издава звук, за да го откриете. Разбира се, ако пътувате с приятел, който си носи неговия AirTag, или във влака, където много хора може да си пътуват с тяхните - тези предупреждения се активат, само ако AirTag напусне собственика си.
Батерия: сменяема батерия CR2032 (включена в комплекта), която издържа до 1 година
IP67 издръжливост на вода и потапяне под вода до 1 метър за 1 час
Размери: 31.9 х 31.9 х 8 мм
Тегло: 11 г
Съвместимост: всяко Apple устройство с iOS 14.5 или по - нов