Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Промоции на телефони

Свежи и атрактивни промоции на телефони

Тук, на тази страница ще откриете множество промоции на телефони и аксесоари за тях. Притежавате привилегията да се превърнете в атрактивни, модерни и различни граждани. Освен това, не се налага да заплащате твърде скъпо за това. Селектирана е широка гама от устройства и калъфи, които да придадат свежест на вашето сиво ежедневие.

Насладете се на колоритът, който цари в подкатегорията и не изпускайте своя шанс. Събрани са най-разнообразни модели на водещи марки в света на телекомуникацията. Ние от Астрал Мобил сме съумели да задоволим вкусовете и предпочитанията, дори на най-капризните си клиенти. Всеки открива онова, от което се нуждае.

Защо да изберем телефон или аксесоар за него от "промоции на телефони"?

  • Царящо разнообразие;
  • Високо качество на устройствата;
  • Конкурентно ниски цени;
  • Множество горещи предложения;
  • Бърза доставка;
  • Коректно обслужване.

Твърде разнообразни са предпоставките, подтикващи ви да се възползвате от предложенията, които отправяме специално за вас, без да допускаме каквито и да било компромиси. Ако се нуждаете от смартфон, който да ви бъде под ръка по всяко едно време на денонощието, то това е вашето място. Тук ще откриете коктейл от устройства, всяко от които, притежаващо разнообразие от функции и перфектни характеристики.

Освен това, ще се чувствате изключително привилегировани, поради факта, че сте получили възможността да пазарувате на свръх изгодни цени. Не губете време в лутане и търсене, а се възползвайте тук и сега. Ние от Астрал Мобил сме съпричастни към потребителите. Произхождайки от това, следва да отбележим, че сме съумели да изградим платформа, която ви позволява да пазарувате, без да тъне страх и безпокойство у самите вас.

Намалени смартфони с 2 години гаранция

Гаранционният срок на устройствата е две години, което ви позволява ремонт, в случай че възникне каквато и да било непредвидена повреда. Бъдете стилни, модерни, артистични, разумни и най-вече пресметливи. Промоциите на телефони и аксесоари са свръх възможност за гражданите, изпаднали в нестабилно финансово положение. Не се лишавайте от брилянтния шанс, който достига до вас.

Днес е моментът, в който да сбъднете своите мечти, без да се налага да заплащате твърде скъпо за това. Съществува широка гама от промоции на телефони, които ви предоставят привилегията да улесните протичането на вашето ежедневие. Не ще изпитвате дискомфорт или неудобство, при боравене със смартфоните. Качество, в съчетание с цена, са двата жизнено важни фактора, които се поместват в съзнанието на трезвомислещия гражданин. Днес, той има възможността да ги обедини в едно цяло.

Bluetooth селфи стик Huawei AF15 Pro с трипод и дистанционно ,черен
Промо
Huawei Selfie стик AF15 Pro с дистанционно управление и статив функция Вид опаковка: картонена кутия..
55.00лв.45.00лв.
55.00лв.45.00лв.
Калъф тип тефтер за Samsung J3 (2016) черен
Промо
Калъф тип тефтер за Samsung J3 (2016) черенТефтера е с магнитно закопчаване в горния си край.Предлаг..
12.00лв.10.00лв.
12.00лв.10.00лв.
Преносима Bluetooth тонколона JBL Pop лилава
Промо
Преносима безжична тонколона, предимно за младата аудитория. Изработена е от здрави висококачестве..
69.00лв.49.00лв.
69.00лв.49.00лв.
Преносима Bluetooth тонколона JBL Pop синя
Промо
Преносима безжична тонколона, предназначена за деца. Изработена е от устойчиви материали, влагоустой..
69.00лв.49.00лв.
69.00лв.49.00лв.