Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Видове калъфи за таблети, между които можете да избирате

Статистиката показва, че продажбите на калъфи за таблети са се повишили в последните една-две години. Дали хората са станали по-отговорни към електронните джаджи, които им служат по всевъзможен начин – за работа, обучение, забавление, или същите са си научили урока, след фатално повреждане на скъпия таблет? Причините нямат значение. Факт е, че търсенето на протектори за таблети нараства, както е факт и предлагането на все по-голямо разнообразие от дизайни и форми за различните марки и модели.

Ако сте горд притежател на таблет, нямате никакво основание да го оставяте без защита. На първо място предлагането и у нас е наистина огромно, като качеството на продуктите варира, в зависимост от цената. Именно цената е тази, която ви стимулира да се погрижите за съхранението на скъпото си (във всеки смисъл на думата) устройство. Цените на болшинството калъфи за таблети са максимално достъпни, включително тези на изделията от най-висок клас.

При избора на калъф за своя таблет, можете да заложите на:

Визия или функционалност

Избирайки калъфа, в който да облекат своя таблет, част от потребителите залагат на стилната визия, докато други търсят начин да повишат неговата функционалност. Истината е, че в този аспект може да се постигне чудесен компромис, защото много производители предлагат изделия, които са не само практични, но и супер оригинални като излъчване.

Какво имаме предвид, когато говорим за функционалност при защитните калъфи за таблети, и нормално ли е да очакваме такава характеристика от тях? Отговорът е категоричен – Да! Можем да очакваме калъфът не само да защитава таблета от надраскване, изпускане, натиск и заливане с течност, но и да направи работата ни с устройството по-удобна и приятна.

На пазара ще откриете голямо разнообразие от калъфи за таблети тип тефтер, които при прегъване на страниците изпълняват ролята на статив, придържащ устройството в изправена позиция. Така няма да се налага да го държите в ръце, докато четете, гледате видео или сърфирате в глобалната мрежа. Този начин на съхранение на таблетите е един от най-предпочитаните в световен мащаб, но за да изпълни успешно ролята на статив, калъфът трябва да бъде с твърди корици.

Кейсовете тип тефтер съвсем не са най-функционалната разработка, предлагана на пазара. Тъй като основен минус на тази група устройства е софтуерната им клавиатура, едни от водещите производители на калъфи за таблети предложиха кейсове с вградена хардуерна клавиатура, превръщаща устройството в хибрид между лаптоп и таблет. Ако ви се налага да пишете дълги мейли и изобщо да създавате текст, кейсовете с клавиатура са нещо, в което заслужава да вложите малко повече пари.

Нискобюджетни

Ако не сте склонни да похарчите солидна сума за калъф, който да предпази таблета ви от обичайните инциденти, на пазара ще откриете също богат избор от нискобюджетни изделия. Важно е да уточним, че те са с много по-ниска способност да защитят устройството от удар, изпускане и натиск, тъй като болшинството от тях са изработени от меки материали. Имате избор между кейсове от плат, изкуствена кожа и други лабилни материали, които предпазват апарата единствено от надраскване. Формите при тях са различни – чантичка с цип, джоб или тефтер.

Като най-слаби по отношение на защитата, можем да посочим силиконовите калъфи за таблети. Да, те имат атрактивна, разноцветна визия, предлагат се на най-ниска цена и придават най-малко обем на устройството, но служейки единствено като гръб, те оставят сензорния дисплей изложен на всевъзможни рискове – надраскване, счупване, заливане с вода и запрашаване.