Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

Нов поглед към Sony Xperia X Performance

На MWC 2016 Sony представи три смартфона наведнъж, и ние сме готови да споделим първите подробности за тях.Това са Sony Xperia X, Xperia XA и Xperia X Performance


Старите модели смартфони все още ще са в продажба, но те вече няма да се произвеждат. Възможно е дори малко да поевтинеят, но сега Sony Mobile са фокусирани върху Xperia X. Всички смартфони от серията Xperia X имат един и същ диагонал на дисплея, но използват различен хардуер и имат малко по-различен външен вид.
Sony Xperia X Performance.

Sony Xperia X 1

Стартът започва с наи- мощния представител от серията - съзнателно е упоменато за пройзводителността му в името. В основата на Xperia X Performance е най-новата топ платформа Qualcomm Snapdragon 820 с четири ядра, работеща на честота 2,2 GHz и графичен ускорител Adreno 530. Този четириядрен чип е не само по продуктивeн от осемядрения Qualcomm 810, но също така и по- икономичен. Плюс това той е лишен от нелепи проблеми с прегряването.

Корпусът на Xperia X Performance е малко по-различен по дебелина от Xperia X, но това не се отразява на усещането при използването му . Много по-силно влияе металното покритие на задния панел. То изглежда много странно, след многобройните смартфони от "стъкло» на Sony , но това се възприема като положителна иновация.

Sony Xperia X 4

Защита срещу прах и влага
Xperia X Performance е сертифициран по стандартите IP68 и може да издържа половин час под вода до дълбочина от половин метър. Все пак, това е единственият смартфон от новата серия с такава защита. Xperia X и Xperia XA нямат такава.

Sony Xperia X 3

В същото време Sony не ни изненадва с нищо ново по отношение на вградената камера. Флагманът Xperia X използва същия модул с 23-мегапикселов сензор, който видяхме и в Xperia Z5.
Разработен с технологиите за камера на Sony, предсказващият движенията хибриден автоматичен фокус в Xperia X Performance проследява автоматично обекта , който сте избрали, докато се движи. Фокусът остава ясен, а обектът – рязък.
Стилът на Xperia X Performance е проектиран да подхожда идеално на вашия начин на живот и вкус.