Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.

Лимитираната партида на OnePlus 3 ще бъде разпродадена седмица преди премиерата

За съжаление, акцията се прилага само за Китай.Ще победят не толкова най-бързите, колкото най-смелите, защото официална информация за OnePlus 3 няма и покупната цена е 3000 юана. Не е ясно коя версия на флагмана OnePlus ще бъде предложена за закупуване и какво друго ще бъде включено в пакета на тази лимитирана партида. Не е ясно също, кога купувачите ще получават своите смартфони. Между другото, производителят обещава, че ако крайната цена на OnePlus 3 се окаже по - ниска , то на първите клиенти ще им бъде възстановена разликата.

OnePlus 3 2


Ако слуховете се потвърдят, OnePlus 3 ще бъде сред първите смартфони в света , който ще счупи бариерата от 4 GB RAM, като предложи 6 GB оперативна памет и 64 GB пространство за запис на файлове и приложения.
Очаква се, че OnePlus 3 ще получи 5,5 '' Full HD дисплей с резолюция от 1080p , 2,5D-стъкло , процесор Snapdragon 820, 4/6 GB оперативна памет, 64 GB вътрешна памет, 16-мегапикселова и 5-мегапикселова камера, модул NFC , скенер за пръстови отпечатъци , батерия 3000 мАч, интерфейс USB Type-C и Android 6.0 Marshmallow с фирмен фърмуер - Hydrogen OS за Китай и Oxygen OS за всички останали. Металът се използва като основен материал при корпуса . Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде вграден в бутона Home под диспея, а камерата няма лазерен фокус .

OnePlus 3 3
Цената на устройството се прогнозира да е малко над 300 долара.
Смартфонът ще е достъпен за всички. Не е необходимо да притежавате покана, за да си купите смартфона от компанията.