Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.

LG V10 с два дисплея и две камери

При плъзване наляво се отваря бързо меню, с което можете да включите фенерче или фотоапарат.Ако главния дисплей е включен, на малкия дисплей автоматично се появяват 5 икони от наскоро стартирани програми. Можете да превключвате между тях. Ако прелистите мини-менюто, ще се появи открито поле, в което можете да напишете нещо.

LG V10 1
G V10 е голям смартфон. Диагоналът на основния дисплей е 5.7 инча. Изображението е детайлно и ярко с висок контраст . Тайната е в IPS-матрицата с широк зрителен ъгъл и с висока разделителна способност - 2560x1440 , но имайте предвид, че натоварването на батерията е по-голямо.


Панорамно селфи
Тук има две селфи камери. Можете да направте селфи в два режима: нормален и панорамен режим . Ако с първият всичло е ясно ,то с втория е интересно. При него LG V10 съчетава снимки с два предни фотомодули, като по този начин се разширява зрителният ъгъл. И двата модула са , 5 мегапиксела. Единият обектив е нормален (80 °), а другият - широкоъгълен (120 °).По този начин, можете да поберете повече хора в един кадър , или просто да покажете повече обекти във фонов режим.

LG V10 2


Универсална камера
Основната камера прави отлични снимки в напълно автоматичен режим. За бързата и точна фокусировка помага специалният лазарен модул.Но пълните способн ости на камерата се разкриват в ръчен режим , който е със сложни настройки.


LG инженерите решително се отказаха от чипа Qualcomm Snapdragon 810. Вместо това, те избраха по-малко производителния шест-ядрен Snapdragon 808, които не се нагрява, и е лесно да се "дръпнат " най-взискателните Android-игри.

LG V10 3
За проблеми не може да се говори - работата е не само в мощния процесор, но и в 4 GB оперативна памет.Обемът на вградената памет е ограничен до 64 ГБ, която може да бъде разширена с още 128 GB с micro SD карта. Не всички производители вече предлагат такава опция.

Дизайнът на LG V10 е оригинален . Интересен е и изборът на материалите за корпуса - не само метал, но и приятна на допир мека матова пластмаса, устойчива на случайни повреди.
От голям смартфон с голям дисплей се очаква и мощна батерия . Но в смесен режим на употреба V10 издържа 9 часа. При пълно зареждане V10 издържа 6 часово Full HD видео с максимална яркост или 3,5-4 часа мобилни игри.