Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Силиконов калъф за Huawei Y625 0.3мм син

Силиконов калъф за Huawei Y625 0.3мм син

  • Код на продукта: 2970
  • Наличност: На склад


  • 5.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.39 25

Силиконов калъф за Huawei Y625 0.3мм син е възможно най-доброто решение за предпазване на иновативните, скъпи и модерни устройства от удар, драскотини и други нежелани повреди. Ако се колебаете дали да поставите калъф на своя смартфон или не, то тогава за вас съществува компромисен вариант. Вместо да облечете своя любим телефон в аксесоар, който да отваряте и да затваряте всеки път, в който желаете да използвате устройството, то бихте могли да си закупите един от нашите силиконови артикули, покриващи по-голямата част от мобилната ви вещ, с изключение на дисплея.

Син силиконов калъф за Huawei Y625 0.3мм – изработен специално за вашия телефон

Силиконовият калъф за Huawei Y625 е специално изработен за точно този модел устройство, прилягайки перфектно към неговия корпус, като в същото време осигурява отвор за камерата, така че да не се налага да отстранявате аксесоара, когато искате да направите снимки или видеоклип.

Този тип силиконови бижута не биха могли да защитят дисплея, в случай че изпуснете телефона или го ударите по невнимание. Предната част на смартфона остава изцяло незащитена. За сметка на това, той предпазва телефона от издраскване, при ежедневното му поставяне върху най-различни повърхности у дома или в офиса. Аксесоарът е създаден с цел да изглежда добре.

Със своя син цвят и блясък, неговата повърхност допълва футуристичното излъчване на Huawei Y625. Имате възможността да предотвратите множеството драскотини, които навярно ще ви струват в пъти повече, от колкото е необходимо да заплатите, в случай че желаете да осъществите покупка от нас. Ние от „Астрал Мобил“ сме се погрижили за вас, селектирайки богата гама от предложения, пасващи перфектно както на нуждите и предпочитанията ви, така и на банковата ви сметка, като не се изисква тя да претърпява каквито и да било изменения.

Силиконов калъф за Huawei Y625 0.3мм син е шедьовър, с който бихте могли да облечете любимия си и скъп смартфон. В следствие от това, вие осигурявате защита както на вас, така и на устройството, без да се налага да заплащате висока цена за това.