Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Калъф тип тефтер за Huawei P9 lite черен

Калъф тип тефтер за Huawei P9 lite черен

  • Код на продукта: 3001
  • Наличност: На склад


  • 9.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.47 24

Черен калъф тип тефтер за HUAWEI P9 LITE

Днес, вие имате възможността да си закупите калъф тип тефтер за HUAWEI P9 LITE, който достига до вас, благодарение на „Астрал Мобил“. Притежавате реалната привилегия да защитите своя смартфон от всяка една страна, като го обгърнете с уникалното произведение на изкуството, появило се неотдавна на нашия пазар.

Защо да закупим черен калъф тип тефтер за HUAWEI?

  • Несравнимо ниска цена;
  • Неповторимо качество;
  • Уникален дизайн;
  • Пълноценна защита;
  • 100 % пасва на вашето мобилно устройство.

Изключително стилен и изчистен, този аксесоар се превръща в предпочитана придобивка както за дамите, така и за господата. Имате възможността да предпазите телефона си от драскотини, удари или друг вид щети, увреждащи перманентно скъпото ви устройство.

Освен това, имате достъп до всеки един функционален бутон, порт или слот. Не се налага да отстранявате калъфа, в случай че желаете да презаредите батерията на мобилния си телефон. Магнитното закопчаване улеснява максимално процеса ви на работа с устройството. Бихте могли да боравите с него, използвайки едната си ръка.

Страничната преграда позволява да съхранявате на важни за вас документи, визитки и други. Материалът, от който е произведен, е висококачествена еко кожа, която гарантира за издръжливостта на кейса.

КАЛЪФ ТИП ТЕФТЕР ЗА HUAWEI P9 LITE ЧЕРЕН е възможност за всеки един себеуважаващ се гражданин да разнообрази своето ежедневие, като вмъкне нотки на стил, изящество, лукс, удобство и 100 % - ва защита. Бъдете различни, модерни, креативни и разумни. Доверете се на предложението, което достига до вас, посредством „Астрал Мобил“.