Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 100 лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30 ч.
Събота до 11 ч.
Flap Essential за Huawei Ascend P6 Cellular line

Flap Essential за Huawei Ascend P6 Cellular line

  • Код на продукта: 2474
  • Наличност: На склад


  • 17.99лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

3.99 28

Huawei Ascend P6 е класически смартфон, който се стреми към това да предложи на потребителите възможно най-високо ниво на удовлетворение. Това се случва чрез зашеметяващото съчетание между отличен дизайн, свръх чувствителен дисплей, лъскав корпус, качествен образ и бързина при оперативност. За да се радвате на този изключителен телефон , то вие се нуждаете от калъф Flap Essential за Huawei Ascend P6 Cellular line.

Какво получавате в замяна, закупувайки си калъф Flap Essential за Huawei Ascend P6 Cellular line?

Изцяло предназначен за вашия брилянтен Huawei Ascend P6, този аксесоар е в състояние да го предпази по възможно най-пълноценния начин. Своевременно, той съумява да дари притежателя му с удобство и сигурност. Не се чудете и минута време, а допълнете елегантността на невероятния смартфон Huawei, превърнал се в шедьовър през последните няколко години.

Моделът калъф е изработен от еко кожа с най-високо качество, а това при всички положения може да окаже много голяма роля в случай, че по невнимание изпуснете устройството си на пода или го ударите някъде. Кожата несъмнено би омекотила удара и това увеличава шансовете да спасите мобилното средство, без то да пострада.

Калъфът Flap Essential за Huawei Ascend P6 Cellular line ще направи телефона ви да изглежда много делови, което ще се забележи от вашите колеги в офиса, създавайки ви по-сериозен и авторитетен имидж. Той се изработва в елегантен черен цвят и това допринася в усещането за стил. Ако все пак търсите други разцветки, с малко повече късмет можете да попаднете и на бял артикул, произведен за същия модел смартфон. Ние от „Астрал Мобил“ се грижим пълноценно за своите клиенти, предоставяйки им най-доброто, съществуващо някога.