Обадете ни се при въпроси: 0879-44-84-75
 
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За поръчки на стойност над 18лв.
За 2 или повече продукта над тази сума.
 
ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
За всички населени места.
Изпращаме с куриерска фирма.
 
ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН
Всеки делничен ден до 16.30ч.
Събота до 11ч.
Оригинална батерия за Samsung Galaxy S2 i9100  EB-F1A2GBU

Оригинална батерия за Samsung Galaxy S2 i9100 EB-F1A2GBU

  • Код на продукта: 3635
  • Наличност: На склад
Доставка от 3лв.

  • 20.00лв.
Форма за лесна поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

3.66 27

Оригинална батерия за Samsung EB-F1A2GBU

Li-Ion, 3.7V, 1650mAh rechargeable battery
Съвместима с: Samsung I9100, I9100G, I9100T Galaxy S2 , I9103 Galaxy R/Z

Гаранция 6 месеца

Астрал Мобайл ви предлага оригинална батерия за Samsung Galaxy s2, модел EB-F1A2GBU с капацитет от 1650 mAh и волтаж 3.7V. Моделът е съвместим с голям брой модели смартфони на марката, сред които: Samsung I9100, I9100G, I9100T Galaxy S2 , I9103 Galaxy R/Z. Това е висококачествен продукт, изграден от оригинални корейски компоненти, осигуряващ до 8-9 часа време за разговори в 3G мрежа и до 18 часа в 2G.

Основен аргумент в полза на този наш продукт е неговата достъпна цена. Ние ви предлагаме възможно най-ниската при батерия за Samsung Galaxy s2 цена, като уточняваме, че става въпрос за оригинално изделие, предоставено в оригиналната комерсиална опаковка на Самсунг. Както всички останали батерии, и този модел се предлага в нашия магазин с 6 месеца гаранция, както и с безплатна доставка до посочен от клиента адрес.

Указания за употреба

За да съхраните максимално дълго живота на своята нова оригинална батерия за Самсунг Галакси с2, е важно да следвате стриктно препоръчителните указания за нейното зареждане. В болшинството случаи, причината за амортизация на оригиналните батерии на марката, е неправилният подход при зареждане на батерията. Батерия модел EB-F1A2GBU идва с частичен собствен заряд, който е добре да бъде разходван до ниво от 15-20% преди следващото зареждане.

Други препоръки, които ще повишат полезното действие и живота на батерията са:

  • Винаги зареждайте батерията до максималните 100%. Прекъснатото зареждане е неблагоприятно за батериите от вида Li-Ion;
  • Всеки цикъл на заряд и разряд е препоръчително да бъде в диапазона 15-20% - 100%;
  • Не оставяйте зарядното устройство включено в телефона твърде дълго, след като батерията е заредена на 100%;
  • Осигурете изправно и качествено зарядно устройство, способно да зареди батерията до пълния ѝ капацитет;
  • Уверете се, че портът за зареждане също е в пълна изправност, за да може батерията да получи пълен заряд.

Инсталирането на оригиналната батерия за Samsung Galaxy s2 има огромно отношение към нейния капацитет на полезно действие, както и към производителността на самия телефон. Уверете се, че поставяте правилно батерията в гнездото, и че тя прилепва плътно, без да пречи на затварянето на корпуса. Астрал Мобайл не поема гаранционното обслужване на батерии, които са инсталирани и експлоатирани неправилно, както и не поема отстраняването на щети върху апарата, възникнали в процес на инсталиране на батерията, когато действието е извършено от клиента.

Как да удължите живота на своята батерия за Galaxy s2?

Въпреки отличното качество на Galaxy s4, особено по отношение на оригиналната му батерия, важно е да се знае, че винаги е възможно да се увеличи нейният капацитет. Това може да стане с разумно използване на телефона и с няколко кратки съвета как да спестите енергията на новата си батерия за samsung s2, закупена от нашия магазин:

Настройте яркостта на дисплея и изключването на екрана.Екранът е основен консуматор на батерия, затова е добре да настроите яркостта му така, че да отнема по-малко заряд, т.е. да го затъмните. Със сигурност ще се наложи да увеличите яркостта при работа на открито, тъй като AMOLED дисплеите са трудно четими на пряка слънчева светлина, но това се прави лесно.

Времето за автоматично изключване на екрана също е добре да се редуцира, за да се удължи времето до следващото зареждане. Изключете неизползваните настройки и автоматичното синхронизиране, за да удължите живота на новата оригинална батерия за Самсунг Галакси с2. Ако сте с включени по всяко време NFC, Wi-Fi, Bluetooth, GPS и Mobile Hotspot настройки, те ще изтощят батерията много бързо. Добрата новина е, че могат лесно да се включват и изключват чрез опцията Бързи настройки на устройството.

 

Технически характеристики
Гаранция 6 месеца